torsdag 22. juli 2010

Kristoffmisbruker Robin og vennene hans


Det er rart dette med esel i fallskjerm, når jeg så artikkelen fikk jeg en følelse av deja vu. Dette har jeg sett før, tenkte jeg. Og en liten tur på Google viste at jeg hadde rett (se bildet til venstre). Dermed er det bevist. Å lese barnebøker skrevet av forfattere på syre kan gi folk farlige ideer. Mye farligere enn videospill.

Personlig hadde jeg gitt opp både sprit og syre hvis jeg hadde sett et esel fly forbi i fallskjerm. Flygende griser blir jo barnemat i forhold.

Men det var en digresjon, og gårsdagens nyheter. Vi skal jo snakke om DOPING!

Erik Tysse er naturligvis uskyldig. Hvem trenger doping for å GÅ fort? Nordmenn doper seg jo uansett ikke - og alle er uskyldige til det motsatte er bevist. Med en dopingtest for eksempel. På den annen side, en tynn og hengslete type som går litt rart, jeg har sett endel tvilsomme typer rundt Oslo S som kunne passet til den beskrivelsen. Og langs akerselva. Men sistnevnte er jo litt mørkere i huden, som bringer meg til den nyheten jeg EGENTLIG skulle snakke om:


Storberget frykter nemlig asyl-flom! (som jeg er ganske sikker på skrives "asylflom", men VG vet best) Jeg ser i en relatert nyhet at det er ventet flom på vestlandet, uten at jeg visste at det lå så mange asylmottak der. Men jeg har tatt feil før.

Flom er noe dritt. Huset ditt renner bort, og bare tomta står igjen. Hvis du er heldig. Hvis det rammer ditt lokale asyl samtidig har du jo ingen som kan bygge opp huset, eller selge frukt (eller dop) til deg lenger heller. Vi har jo fortsatt polakkene, men de forsvinner vel snart de også, sammen med jordbærene. Så da er det jo en god nyhet at vi nå er sikret jevn tilstrømning av nye asylsøkere og landsmenn de neste årene.

Skal vi kaste alle utlendingene og dophuene ut av landet, eller bygge asylmottak i Bergen?


Foto: disney, depesjer.no


2 kommentarer:

 1. Det er veldig flott at tar opp denne debatten, for den politisk korrekte stillheten som har rådd rundt innvandringsproblemet har vært direkte usunn.

  Willoch tok opp dette problemet allerede i 1988, og hans frykt for innvandringsproblemet den gangen har slått til.
  http://www.dagbladet.no/nyheter/2007/09/09/511447.html

  I forhold til folketallet har Norge en enorm innvandring, 67 000 personer bare i 2008. Det tilsvarer Finnmark fylke.
  http://www.rights.no/publisher/publisher.asp?id=41&tekstid=2330

  95% av innvandrerene har ikke høyere utdannelse, og over 90% av dem kommer uten papirer og fingeravtrykk. Med andre ord, dette er ikke personer som kommer for å bidra.

  Ikke-vestlige innvandrere, med Tamiler som er flott unntak, har så lav arbeidsdeltakelse at det spiser opp mer enn oljefondet bidrar med.
  http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/politikk/article1348280.ece

  Bare i 2008 brukte den rødgrønne regjeringer 9,2 milliarder på nye asylsøkere.
  http://www.rights.no/publisher/publisher.asp?id=41&tekstid=2083

  Noen som husker hvor mye debatt det var for noen år siden da en vurdere "eldremilliarden"? Hvor mye debatt var det rundt asylmilliardene?

  Men en ting er at ikke-vestlig innvandring er en økonomisk katastrofe som mest sannsynlig på sikt vil knekke velferdsstaten.
  http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article902132.ece


  Et annet svært alvorlig problem er kulturen deres, spesielt Islam.

  Samtlige dvs. 100%. Ikke 99,9%, men 100%! Av ALLE overfallsvoldtekter i Oslo de TRE SISTE ÅRENE er begått av ikke-vestlige innvandrere.
  http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article3028203.ece

  I dag begås 72,8% av voldtektene i Oslo av ikke-nordmenn. Ikke-nordmenn utgjør omtrent 20% av befolkningen i Oslo.
  http://www.dagbladet.no/nyheter/2008/04/22/533336.html

  Samtidig er 40% av barna i Oslo ikke-nordmenn, og Mohammed er det vanligste navnet. Hvordan vil voldtektsstatistikken da se ut om 15 år?

  Kan norske kvinner gå trygt ute i Oslo om en generasjon? Hijab for norske jenter har av norske muslimer blitt foreslått som et tiltak som kan halvere antall voldtekter.

  Når vi ikke klarer å få 20% til å integrere seg, hvordan skal vi klare å integrere 40%? Rundt 2050 er nordmenn i mindretall. Hvordan skal denne minoriteten klare å integrere en majoritet?


  Jeg mener at den norske kulturen er bedre en alle andre kulturer i verden.

  Norge ligger på topp i nesten alle positive statistikker, og på bunn i nesten alle negative statistikker. Vår kultur er preget av velferdsstat, vitenskap, sekularitet, likestilling og jevn fordeling av godene i en ærlig og hardtarbeidende fredelig befolkning.

  Ser en på Somalia så kan en vri alle dise utsagnene 180 grader.

  Hvilken av disse to kulturene er best egnet til å gi verdens befolkning et godt liv?

  Hvilken kultur er det da en bør beskytte og sørge for overlever?

  Hundretusener fra verdens mest dysfunksjonelle kulturer har valgt å komme til Norge for å ta del i våre goder.

  Desverre har de det til felles med våre multikulturister at de ikke skjønner at disse godene ikke har kommet seg selv. Det er vår overlegne kultur som har produsert godene de ønsker å få ta del i. Oversvømmes 4 millioner nordmenns kultur av milliardene som vil inn, så dør gåsa som legger gulleggene.

  Det som er et fyrtårn og eksempel for resten av verden på hvordan man får til et godt samfunnn, kan druknes på ett år av Pakistans 160 millioner.

  For å gni inn hvor få vi nordmenn er: Vi er ikke flere enn at vi bare ville ha vært en kuriositet om vi alle flyttet til Karachi med sine 18 millioner.


  Ayaan Hirsi Ali
  "My dream is that those lucky enough to be born into a culture of "ladies first" will let go of the myth that all cultures are equal. Human beings are equal; cultures are not."

  SvarSlett
 2. Det var et veloverveid innlegg med mye interessant fakta, men ikke så mange løsninger? Bortsett fra å stoppe alt mottak av asylsøkerne da? Integrasjonspolitikk er vanskelig, men det vel noe problemorientert å bare være "mot" det. Hva med å forsøke å tenke ut hvordan vi kan ta i mot hvertfall noen, på en god måte? :)

  SvarSlett

Søk i bloggen