tirsdag 3. august 2010

Gjør oss alle en tjeneste: Skyt en dyremishandler i dag

Denne sommeren har det vært flere tilfeller av grov dyremishandling, i dag er flere ender funnet med piler gjennom hals og hode. På tide med et lite unntak, et innlegg her på bloggen som ikke er ment å være morsomt. I tillegg til dagens tilfelle, hvor en av endene måtte skytes, og den andre fortsatt vandrer rundt med en pil gjennom halsen - så har vi hatt tilfeller av en hodeløs hund som ble funnet bundet fast til en stein i sjøen, andre har tent på et pinnsvin, og seks ender har blitt funnet steinet i hjel på Jæren. Det har også vært andre alvorlige dyremishandlingssaker.

Utover ubetinget fengselsstraff, som burde være en selvfølge - så har jeg noen litt mer kreative forslag av varierende alvorlighetsgrad avhengig av hvor alvorlig saken er:

 • Offentlig gapestokk
 • Kastrering med sløv kniv
 • Gratis svømmetur med hender og ankler fastbundet
Kom gjerne med flere forslag i kommentarfeltet.. eventuelt kan du lette på humøret ved å lese våre eldre blogginnlegg. :)

Relaterte artikler: Andefamilie funnet med pil gjennom hodet (vg), samleside om dyremishandling (vg), ender steinet i hjel (Stavanger aftenblad), hodeløs hund (vg)
Foto:Privat


11 kommentarer:

 1. Helt enig. Mennesker som er så hjerterå fortjener ikke slippe unna! *Klapper*

  SvarSlett
 2. Nei nei nei. Dette er for dårlige forslag. Hva med en skikkelig rævp.....med ei skikkelig kokosnøtt? Eller å måtte høre på Bjøro Hålands samlede - fastbundet til en stol foran en tv med repeat fra en av hans konserter?

  Alvorlig talt. Sånne personer, som vi nok aldri får tatt, har uansett oversett noe. Karmaloven har jeg selv fått erfare. Den er nøyaktig, og totalt uten medfølelse. Du høster hva du sår, og det disse folkene har sådd....det kommer GARANTERT tilbake, akkurat som en boomerang. Om du tortuerer en hund eller et menneske på det sykeste, det har ingenting å si, du vil måtte betale tilbake, uansett om du er klar for det eller ikke. Loven er som sagt uungålig. Og takk for det, så får de sin straff - til slutt.

  SvarSlett
 3. Så mye faenskap som det har vært hitil i sommer så burde vi fått et dyrepoliti her i norge også, gjerne noen slike karer som i rescue inc, svære tattoverte brander ingen ville turt å kødde med. Og når det gjelder straff for slike gjerninger så tror jeg også på karma, men hva med å smøre dem inn i honning og binde dem ned i ei maurtue i noen timer? Eller om det er karer det dreier seg om, kle av dem og binde dem til en påle i en innhegning med diende kalver? Det burde lære dem litt. Ellers er det masse morsomt å finne på nettet av mulige avstraffelser. Men alvorlig talt, straffene i våre dager for dyremishandling er lattterlig lave og de fleste slipper også unna, det er en skam!!

  SvarSlett
 4. Jeg reagerer mer på hvordan du reagerer enn på at noen jaktet ulovlig på disse fuglene. Du kan ikke ha en seriøs blogg og samtidig foreslå "kastrering med sløv kniv". Straffen for dette vil trolig være en større bot eller betinget fengsel.

  SvarSlett
 5. Som man bäddar får man ligga! Vi har fått in en ny kultur kan man onekligen säga.

  SvarSlett
 6. Dette er bestialsk og djevelsk.
  Må være usedvanlig ondinnede personer som kan finne på å gjøre slike forferdelige handlinger. De må være blottet for empati og medfølelse.
  Sannsynligvis er dette gjort i narkorus.
  MELD DERE - FEIGINGER! OG FÅ DEN STRAFFEN DERE SÅ ABSOLUTT FORTJENER!

  Med min lille erfaring fra landsbygda så er jeg ikke overrasket over at slikt kan skje dessverre...

  SvarSlett
 7. Øye for øye tann for tann.

  SvarSlett
 8. Yo folk. Dette er dyr vi snakker om. Ikke bra at noen skyter de på den måten, men å foreslå kastrere gjerningsmennene eller å drepe de, tyder på noget misplassert empati. Mener dere virkelig at dyr har en større verdi enn mennesker? Bare for å si det klart, jeg ville skutt min egen hund dersom det hadde reddet livet mitt. Tror de fleste ville gjort det samme.

  SvarSlett
 9. P.A. Lade - Hehe, du bør kanskje lese noen flere innlegg her før du definerer dette som en seriøs blogg. Men joda, kastrering er kanskje i overkant, men en god periode med pallespikring hadde hvertfall vært på sin plass. :)

  SvarSlett
 10. Til siste anonym: Jeg ville skutt et menneske også hvis det hadde reddet livet mitt, så ikke så stor forskjell på hund og menneske der. :)

  SvarSlett
 11. Til siste anonym fra meg og: Hvordan man handler i en livstruende situasjon er jo fullstendig irrelevant i denne settingen. Tviler relativt sterkt på at den andefamilien var evil killer-ducks og at det sto mellom dem og den/de som tok livet deres... Etter all sannsynlighet ble dette gjort fordi noen syntes det var gøy og det er jo det som virkelig er ille.

  Dersom man tar liv, det være seg dyr eller mennesker, for moro skyld eller på ekstremt bestialske vis, så fortjener man intet bedre selv!

  SvarSlett

Søk i bloggen