fredag 27. august 2010

Hei, jeg skulle gjerne tatt ut 89 millioner

Politiet mener å ha funnet kvinnen som svindlet Nordea, men hun nekter naturligvis blankt. Det er når du er svindlet for 89 millioner kroner at du angrer litt på at du ikke brukte hvertfall EN million på overvåkingskamera med høy nok oppløsning til å kjenne igjen folk. 

Politiet har fakket ei dame, og viser henne fram til folka i banken. "Er det hun her?" Banken ser på overvåkingsbildet sitt med en oppløsning på 2 ganger 2 punkter og bare "Hm..Nei, hun vi er på utkikk etter har helt firkantet ansikt, så jeg tror dere har feil person."

Nå ble vel pengene overført, men la oss si svindlerne faktisk tok ut alle pengene. Lurer på om de har bæreposer til kunder med så mye penger på bok? Bankfunksjonæren sitter og teller opp 89 millioner i tusenlapper og bare "Trenger du en pose?" og dama "Hm, jeg tror jeg tar to."

Hvis det virkelig er rett person de har fakket, så må man vel få lov til å si IDIOT. Når du har fått med deg 89,4 millioner kroner så henger du ikke rundt i Norge og venter på å bli tatt. Da stikker du til et land uten utleveringsavtale og lever resten av livet under palmene.

Man kan jo også lure litt på rutinene i banken når folk kan overføre titalls millioner til Dubai uten at noen reagerer nevneverdig. Dvs, untatt den gamle kroken som egentlig eide pengene da. Du er vant til å ha nærmere hundre mill på kontoen, så ringer du kontofonen og får "Din saldo er 452 kroner og 50 øre". Gamla klør seg litt i hodet og myser på kvitteringen fra den lokale matbutikken. Var de scampiene virkelig så dyre?

Relaterte artikler: Kvinne (49) pågrepet (dagbladet), Politiet mener de har funnet kvinnen (vg), Kvinne pågrepet for svindelen (dagbladet)
Foto: Politiet

9 kommentarer:

 1. helt enig på alle punkter! har bedre kamera på mobilen

  SvarSlett
 2. Hun du kaller "gamla" ser flott ut og likner overhodet ikke på det vraket på bankens video,- begriper ikke at en bankfunksjonær kunne gå 5 på.

  SvarSlett
 3. Den "snille" saksbehandleren som hjalp dem er en nordpakistaner. Denne saksbehandleren har kostet oss andre bankkunder mange millioner kroner, siden vi alle indirekte betaler for slike bedragerier.

  SvarSlett
 4. Må være svikt i sydtemet når man kan få ut 89
  milloner ved falsk id.Kan en ansatt være involvert i saken?Millonene kan være som sunket
  i jorden .  TERJE

  SvarSlett
 5. Det stuntet var så bra at det er synd om de ikke får glede av penga...

  SvarSlett
 6. Siste anonym: Ja, det var en god ide som faktisk fungerte, det skal de ha. :) Men så var det å holde seg unna polisen da..

  SvarSlett
 7. Finanstilsynet maa virkelig finne ut hvordan denne banken drives, og hvilke amatorer som er i "ledelsen". Det skal ikke vaere mulig aa komme inn fra gaten og ta med seg 89 millioner uten noen form for ekstra kontroll.

  SvarSlett
 8. Helt genialt spør du meg. Bare å søke opp en eller annen med høy formue i skattelistene, så er det bare å rusle ned til banken og ta ut pengene hans. :)

  SvarSlett
 9. For noen år siden var det en flokk sigøynere som kom inn i Norges bank og tok ut 18 millioner i 2 ishockey bagger. Ingen i banken reagerte på det.Da var det også en insider i en annen bank som gikk god for transaksjonen.

  SvarSlett

Søk i bloggen