søndag 8. august 2010

Morten Mås omkom i forferdelig ulykke over Tusenfryd

Morten Mås (2) var på vei hjem fra jobben som vanlig, da han bestemte seg for å ta en liten omvei over fornøyelsesparken Tusenfryd. Det skulle vise seg å bli skjebnesvangert. 

Mås hadde ikke flydd over området siden i fjor sommer, og ble forvirret av en stor, roterende gjenstand som han ikke kunne huske fra sist han hadde vært der. Han forsøkte å foreta en unnamannøver, men den store innretningen svingte etter ham som om den forsøkte å fange ham.

Plutselig gikk det opp for Mås at den fryktelige innretningen var full av mennesker! Forferdelige, hylende mennesker som lo sin skingrende, ondskapsfulle latter i det de forstod at et sammenstøt var uungåelig. Morten Mås lukket øynene like før sammenstøtet, og det siste han husker er at han var på vei rett mot gapet til en av de fryktelige menneskene som hang på det mangehodede monstret.

Parkansatte ble tilkalt så fort ulykken ble oppdaget, og det ble utført livreddende tiltak. Til tross for iherdig innsats stod livet til Morten Mås ikke til å redde. Hjelpemannskapet fikk bare bruddstykker av hendelsesforløpet gjenfortalt av den omtåkede måken, men har klart å lappe sammen den dramatiske historien vi her forteller.

Parkansavarlig Unni Lyngved ved Tusenfryd kan bekrefte at de har varslet kommunen om byggingen av SpinSpider, som ble lansert tidligere i år. Hun presiserer også at alle fugler selv er ansvarlige for å holde seg oppdatert om endringer i det lokale luftrommet.

Avdødes kone, Martha Mås ble informert tidligere i dag, og har ingen forklaring på hvorfor Mås valgte å ta en annen vei hjem akkurat denne dagen. "Det er helt uforståelig", uttalte hun gråtkvalt til VG. Martha Mås var i ettermiddag ikke tilgjengelig for ytterligere kommentar.

Relatert artikkel: Fikk måke i hodet, besvimte på karusell (vg)
Foto: Privat, Dagens Beste Nyhet

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Søk i bloggen