onsdag 22. september 2010

MMA Fighter slår seg sammen med Krekar


Denne hyggelige karen har nå tatt seg en velfortjent ferie fra det russiske mentalsykehuset han vanligvis bor på, og tatt turen til hovedstaden vår. Vyacheslav Datsik er tidligere MMA-utøver, men ble angivelig kastet ut fordi han var for voldelig. For de som kjenner MMA (Mixed Martial Arts) så er det relativt spesielt, da det er en kampsport omtrent uten regler. Stikke ut øya på folk og sparke de i balla er vel stort sett det eneste som ikke er lov. Slag og albuer mot hodet mens motstanderen ligger nede er for eksempel helt greit. Å slå ned dommeren (som vi ser i videoen over) blir kanskje ikke like godt mottatt.

Kandidat til fredsprisen 2011
Denne kosebamsen har tydeligvis siktet seg inn på et varig opphold i Fedrelandet, i går stakk han innom politiet og leverte fra seg en ladd pistol. Han ble naturlig nok pågrepet av politiet, men hvis han blir lei av å sitte på cella skal vi ikke se bort fra at han river opp døra, knerter et par vakter og stikker en tur på byen.

Jeg kjenner at jeg ikke skal skrive for mye dritt om Datsik, tilfelle han leser dette. Hvis du leser dette Vyacheslav (kan jeg kalle deg Vyacheslav?), så heier jeg på deg! Du får sikkert politisk asyl i Norge, når Mulla Krekar henger rundt her burde det ikke være noe stress.Kanskje dere kan starte eget wrestlinglag sammen? Mulla "KaBoom" Krekar & Vyacheslav "I Kill You" Datsik. Det tror jeg blir suksess! Vi kan sikkert ordne noe reklame for teamet deres her på bloggen. Ikke ring meg, jeg ringer deg!

Tror du Datsik får politisk asyl i Norge? Hva synes du i så fall om det?


Relaterte artikler: Væpnet nazi-russer (VG), To tatt i razzia (Dagbladet)

13 kommentarer:

 1. Mentalt sjuk og farlig person? Nei, det er ingen grunn til at han skal få asyl i Norge,- hans liv er ikke i fare i hjemlandet. Han er dessuten ettersøkt der av politiet og har også begått ran. Her bør søknaden hastebehandles,- avslag,..og kjappest mulig utlevering til russerne. Vi har nok galninger gående løse i dette landet,- her holder man dem utenfor sykehus i tillegg, så de kan drepe andre når de får psykotiske anfall. Russland hadde ihvertfall fyren på sykehus, de.

  SvarSlett
 2. Putt han sammen med de gærneste krigsveteranene, potensielle terroristene og somaliske piratene som venter på utlevering, og selvom han sikkert kan ta vare på seg selv, må selv han sove før eller siden......

  SvarSlett
 3. Han burde ikke fått lov til å kalle seg MMA fighter. For kampsport er noe han overhodet ikke kan! Mest elendige fightinga jeg har sett på flere år. Synd at slike tullinger skal ta lyset fra dyktige utøvere som trener og trener. Og ikke minst setter han sporten i et dårlig lys. Og i Norge har ingenting å gjøre!

  SvarSlett
 4. Han får garantert asylsøknaden sin innvilget. Hvis ikke så vil Meling ordne det for han...

  SvarSlett
 5. Ja, jeg er dessverre også litt bekymret for at han faktisk skal få søknaden innvilget. Han er jo forfulgt av politiet i sitt hjemland, stakkars.

  SvarSlett
 6. Jeg håper at han skal få avslag på søknaden sin og skal bli utlevert til russiske myndigheter s.s.s.m. Det skal være veldig dumt om Norge skal gi asyl (på hvilken grunn, forresten?) til slik person. Alle som betaler skatt – still enkelt spørsmål til seg selv: Vil dere betale for hans opphold i landet (og vi allerede gjør det, mens han er varetektsfengslet)? Jeg vil ikke!

  SvarSlett
 7. Håper at norske myndigheter sender ham ut av land,jeg er selv fra Russland og vet hva slags fyrer er de.Om han ikke blir utlevert til russisk politi blir det nok andre gale folk som skal prøve komme i samme måte.
  Pass på Norske=) Pass på =)

  SvarSlett
 8. SERR, GJOOORDE JEG DET ELLER?!???

  Det var dedikert til deg. <3 (Jeg tenkte faktisk på deg da jeg skrev det).

  SvarSlett
 9. Alle MMA franchisses/tournaments har fullt av regler. Sporten er ikke relativt 'spesiell' foruten aa antagelig vaere den hoyst voksende sporten, internasjonalt.
  Her i USA er det ingen sports begivenhet som drar saa mye penger inn pee pay per view som de store UFC kampene.

  Mer paa Wikipedia om du er interesert.
  http://en.wikipedia.org/wiki/Mixed_martial_arts

  Naar det gjelder Vyacheslav Datsik saa faar vi bare haape at han sporenstreks sendes tilbake der han kom fra. Han virker jo helt gal i hodet..

  SvarSlett
 10. Han får asyl. Han er antagelig mer forfulgt enn de fleste asylsøkere. Han er trolig mindre farlig for samfunnet enn en hvilken som helst asylsøker fra Somalia.

  SvarSlett
 11. Ble ikke fyren varetektsfengslet? I dag skriver VG at de har møtt ham midt i Oslo? Riktig et prakteksemplar å ha labbende rundt, dette her. Hva fanken har fargen å si? Skitt er skitt uansett farge.

  SvarSlett
 12. Mullah Krekar har nok gjort adskillig værre ting en denne karen noen gang kan klare. Likevel får han asyl. Det samme med talibanministeren fra Afghanistan.

  Tviler på at noen av dem kvalifiserer til asyl. Det blir feil om vi gir asyl for å beskytte kriminelle mot straff, asyl bør kun gis til de som blir forfulgt på politisk grunnlag.

  Synes nazihysteriet blir litt latterlig med tanke på hvordan en puser med islamistene. Det er ingen i Norge som i dag er redd for å bli skadet av nazister om de offentlig skulle kritisere Hitler. Men du skal lete lenge før du finner noen som i dag er modige nok til å kritisere Muhammed offentlig, fordi de fleste regner med at de da blir fysisk skadet.

  Hvilken gruppe er det vi bør fokusere på? Noen titals nazister som for tiden ikke gjør en flue fortred, eller de snart hundretusener muslimer som går til angrep for et godt ord?

  SvarSlett

Søk i bloggen