mandag 11. oktober 2010

En film om 33 nakne, svette Chilenere. Karamba!

Sånn, da har vi tatt bilde av alle 34! Hm, vent nå litt..
De chilenske gruvearbeiderne som har vært innesperret i en sammenrast gruve de siste to månedene drukner nå i bok- og filmtilbud. Hvis vi gjør dette riktig behøver vi aldri jobbe igjen, skal en av dem ha skrevet i et brev til sin kone.

En film om 33 menn som har bodd sammen i en bekmørk gruve i to måneder? Tilgi meg hvis jeg velger å være lettere skeptisk. Kunne sikkert blitt en bra gay porrfilm. "33 dicks, one hole". Blir billig med rekvisitter og kostymer også, ingen har på seg noe annet enn hjelm og hodelykt.

Neida, man skal ikke tulle med slikt. Men man kan jo lure på hva de har holdt på med der nede. Gjemsel er jo en selvfølge, men blir vel kjedelig i lengden når det er så mørkt at ingen finner hverandre likevel. Det er ingen som finner igjen han som leter engang. 

Å snike seg rundt og skremme de andre er jo sikkert fryktelig festlig også. Lett å gjøre i buksene når det er så mørkt at du stikker fingern i øyet når du prøver å pelle deg i nesa, og en luring lister seg opp rett foran deg med reise-TVen sin og slår den på midtveis i en reprise av "The Ring". 

Også kan man jo kle seg ut, eller kanskje mime, eller spille pictionary. Eller ikke.

Uansett, det blir jo koselig for de å komme opp igjen. Gruvesjefen bare aha, det er der dere har gjemt dere! Latsabber! Dere har sparken! Og de bare hah! Vi skulle si opp likevel, vi skal skrive bok og gi ut pornofilm! Og gruvesjefen bare nei nei, ikke gå fra meg! Jeg dobler lønna deres, til fire kroner i måneden! Og de bare okey da er det greit. 

Foto: AP


7 kommentarer:

 1. Godt skrevet! Er så absolutt enig!

  Hadde vært mye mer interresant å lage film om en tenårings hverdag. Litt mer drama der!

  SvarSlett
 2. Usmakelig skrevet...

  SvarSlett
 3. du ser det vinduet på rommet ditt ? Sleng deg ut av det !

  SvarSlett
 4. Dette er jo et moderne "Alive" - dramaet som utspant seg i Andesfjellene da et rugbylag styrtet i 1972.

  SvarSlett
 5. Siste anonym: Tja, disse folka får jo mat og klær og pirat-DVDer sendt ned til seg daglig, ikke det store behovet for å spise hverandre. :)

  SvarSlett
 6. Så absolutt enig. Dødsteit med filmtilbud og enda
  sleipere er "heltene" som skal tjene pæng på sin
  egen traqgedie og andres dumheter.

  SvarSlett

Søk i bloggen