lørdag 2. oktober 2010

Sjakk-OL og mystikk rundt tvillingbroren til Magnus!

Hm, hvordan beveget hesten seg igjen?
Så er det avgjort, sjakk-OL skal avholdes i Tromsø i 2014! Staten har bevilget 70 millioner til å sikre at vår søknad gikk gjennom. Det er ikke vanskelig å forstå at det koster såpass å arrangere et OL i sjakk. Jeg mener, man må kjøpe inn noen titalls sjakkbrett, leie inn en gymsal, ... ehm, ja. Slikt koster i våre dager! Spøk til side, det er naturligvis en unik mulighet til å skape interesse for Norge, og jeg er sikker på at turistene vil strømme til når de ser hvor flotte gymsaler vi har her i landet!


Men nok om det, jeg har vært hos tannlegen og lest endel Se&Hør i det siste, noe som inspirerte meg til et lite "Forbyttet ved fødselen"-avsnitt. Har du noen gang lagt merke til at Magnus Carlsen og Magnus Rønningen ligner veldig? Begge heter jo Magnus også, så det er ikke usannsynlig at de er i slekt. En annen, enda skumlere teori er jo at de faktisk er samme person! Hvis du tenker over det, så har du nok aldri sett de to i samme rom noen gang. Her det noe galt som ikke er riktig, det er hvertfall sikkert!

Tvillinger? Samme person? Tre spørsmål på rad?

Relaterte artikler:Sjakk-OL i Tromsø (vg) Regjeringen vil satse på sjakk (vg), Sjakk-OL (ap)
Relatert blogginnlegg: Soldater uten hjemland?


3 kommentarer:

  1. Vet du hva som slo meg da jeg så bildet i VG-artikkelen du lenker til, der hvor han sitter sammen med kulturministeren? Jo det sloo meg at han ligner jo ganske mye på Kasparov av utseende på dette bildet. Og han ligner jo tilsvarende lite på mannen som offisielt er faren hans. Kan det være at Garry Kasparov egentlig er Magnus sin biologiske far? Har de vært borte i Russland og hentet et reagensglass for 20 år siden? Det ville forklare en hel del. Verdens beste sjakkspiller gjennom tidene avler den som kommer til å henvise ham selv til annenplassen på den lista.

    SvarSlett
  2. Ja, helt ulike er de jo ikke. Kanskje det er noen Flink-i-sjakk-gener som styrer utseendet også. Kanskje Rønningen er en rakker på sjakk også for alt vi vet? :)

    SvarSlett
  3. Da kan vi jo gratulere Tromsø som skal arrangere denne folkefesten, der antall deltagere langt overskrider tilskuerantallet. Kanskje de også slutter å sutre over at de ikke fikk et 'skikkelig' OL?

    SvarSlett

Søk i bloggen