onsdag 24. november 2010

Denne bloggen er sponset av Jesus

Presten: Det er ikke kommet et eneste menneske i kirken i dag. Ikke en gang organisten! Hvem skal spille da?!

 Klokkeren: Brann mot Vålerenga!


Hahahahah .. hah.. h... kremt. Neidaså.. 


Ikke lett å være prest om dagen. Hvertfall ikke hvis du er en oppmerksomhetshore samtidig. Kunne ikke Gelius skrevet en blogg eller noe da? Neida, han måtte skrive en bok om sex i Bibelen. Oj, det må være en tynn bok, tenker du sikkert. Pussig nok ikke.

Om du har lest Bibelen, kan du likevel neppe erindre så mange saftige partier om sex og singelliv. Hvertfall ikke sex. Det var vel noen single disipler som fartet rundt der en plass om jeg ikke husker feil. Det jeg stusser litt over er at i Bibelen trengte de ikke ha sex for å få barn engang. Alt var jomfrufødsler. Det er litt som i Andeby, alle er onkler og tanter og nevøer og sånn, det er ingen som har seg. Med dette i bakhodet er det vanskelig å skjønne hvordan Einar Gelius har klart å vri en hel bok om sex ut fra dette kildematerialet.

Bibelen bare "De måtte overnatte i en stall, da det ikke var plass til dem på herberget" og Gelius bare "Aha, stall! Hoppe i høyet! Hahaha, porno i Bibelen!" og alle andre bare "Uh, du har problemer."

Motivasjonen bak er enda vanskeligere å forstå, men det kan sikkert være veldig mange årsaker. For eksempel kan det være en trang etter oppmerksomhet, også kan det naturligvis være... Hm.

Uansett kan vi jo ikke sånne pervoer som prester. Han ser sikkert på Trekant på NRK3 også, den grisen! Du har sett på det du også, bare innrøm det. Gris!

NB: Denne bloggen følger naturligvis bloggplakaten, og vi vil dermed presisere at dette innlegget er sponset av NRK3 og Jesus. Himmelen har akkurat nå 50% på skyldforlatelse, bare fem Ave Maria! Skynd deg til nærmeste kirke før det er for sent!

Relaterte artikler: Jeg har ikke vært pervoprest (vg), Gelius er ferdig med biskopen (vg), Gelius sier opp prestejobben(vg), Hyllet på stampuben (tv2)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Søk i bloggen