mandag 8. november 2010

Det behøver ikke stoppe her


De fleste kjenner nok lettelse over at mannen som har holdt Malmø i et strupetak den siste tiden nå er pågrepet. Men beboerne i Malmø har hatt et levende år. I 2010 har de fleste i Malmø levd mer enn både du og jeg til sammen. 

Når Svensson fra Malmø var på vei hjem fra jobben var alle skyggene litt lengre. Kulden var litt mer bitende. Når han stod og ventet på bussen fikk lyden av en skater som plutselig kastet seg på rullebrettet sitt hjertet hans til å slå litt fortere, blodet til å strømme litt raskere. Frykten i passasjerenes øyne var litt sterkere. De fryktet ikke bare sitt eget, patetiske liv, de fryktet for det. Til og med fargene fra reklameskiltene som reflekterte seg i siderutene på bussen var litt kraftigere. Når han kom hjem var kona litt vakrere, og barna litt mer uskyldige.

Nå som en mistenkt er pågrepet, er det som om luften går ut av Svensson. Verden er med ett litt blassere, mer ensformig. Tilbake til det håpløse, kjedelige, normale. Den mørkegrå himmelen åpner seg ikke, den bare lekker forsiktig. Vasker bort den bittersøte lukten av en liten, men nødvendig dose av frykt, av galskap. Svensson klarer ikke selv helt å sette fingeren på hvorfor, men han kjenner den svake gløden som lenge har vært tent i øynene hans dø sakte hen i det han passerer løpeseddelen med "Här grips 38-åringen".

Skyene slipper til slutt taket, og regnet dusjer byen. Skyller vekk det tynne laget med ekstra farge og liv som Svensson har badet i det siste året. Det faller så fløyelsmykt at Svensson ikke slår opp paraplyen, til tross for at han har den med seg. Han lukker øynene, løfter ansiktet mot himmelen og lar regnet kjærtegne ansiktet sitt.

Han er helt alene på bussholdeplassen, men plutselig hører han en velkjent stemme hviske ham i øret. En stemme så lav at den såvidt overdøver det fine suset fra regnværet. Samtidig gir ordene gjenlyd i skallen hans som om det er Gud, eller kanskje Djevelen selv som snakker til ham. Svensson åpner øynene igjen, og munnen hans krummes til en fordreid karikatur av et smil mens han fordøyer stemmens korte budskap.

"Det behøver ikke stoppe her."

Relaterte artikler: Slik er den drapssiktede(vg), Vi har pågrepet rett mann(vg), Han var redd innvandrerne skulle ta over Sverige(vg), Jeg ble så glad for at han var tatt(db), Fanget pågripelsen gjennom kikkehullet(db), Fulltreff på den siktedes pistol(vg)
Foto: Thorbjørn

7 kommentarer:

 1. Lasermannen er dessverre for sent ute:

  Innvandrerne HAR tatt over Sverige, og amatøren klarte jo ikke å drepe noen, ikke en eneste en. Flink skytter? Pøh! Noen knuste vindusglass her og noen lettskremte innvandrere der: Herregud! Folk klager nå på alt!

  SvarSlett
 2. Er du forfatter? Lenge siden jeg har lest noe bedre.

  SvarSlett
 3. UTKLIPP FRA VG:
  "38-åringen var medlem i en skytterklubb og vant flere turneringer.
  - Jeg vet han hadde en pistol av typen Glock, med et lasersikte til, sier faren til den siktede"

  Er de sikre på at dette er rette mann? og ikke bare en Psykisk syk og asosial einstøing som får jobben som syndebukk (Les Sture Ragnar Bergwall(bedre kjent som Thomas Quick), Christer Pettersson, Fritz Yngvar Moen, Per Kristian Liland,Fredrik Fasting Torgersen og Åge Vidar Fjell)
  "Skuddene i Malmö" startet med drapet på Trez West Persson, etter dette har det vært 19 "skyteepisoder" hvor 7 betegnes som drapsforsøk. Det som skurrer litt her er:
  Hvis man allerede har begått ett drap, (grensen er "tråkket over", det burde være psykisk enklere å skyte "neste offer"), Han har bestemt seg for å fortsette, men klarer ikke å myrde ett enesete offer til på 19 forsøk. Til tross for at han gjennom flere år har utmerket seg som en habil skytter, med flere trofeer.
  Han benytter seg av en Glock med Lasersikte, som mest sannsynlig er riktig "stilt inn" med tanke på habil skytter, medlem av skytterklubb og dermed tilgang til treningsbane.
  1 treff - 19 bom?

  Jeg tror politiet har kastet seg over en ressurssvak person som enkalt kan få skylden, og med litt flaks får en eller gjeng tatt livet av han før rettsaken, Case Closed.....

  SvarSlett
 4. nest siste anonym: Takk, prøver så godt jeg kan :)

  SvarSlett
 5. Kul fortelling av bloggeren her, du kan bare sette igang å skrive bøker hvis du ikke allerede er igang:)

  SvarSlett
 6. BinLaden sier: jeg føler sympati til denne mannen selv om han startet fra feil ende.
  De som invaderte ikke bare Sverige, men hele verden, er sinnssyke sionister med psykopatiske ideen om sin verdens herredømme / NWO /JewWO.
  Det er de som styrer verden til helvete for å behage sin blodtørstige gud Jahva.
  Det er disse perverse psykopatene som forderver ungdom, noe som resulterer i bilder til høyre for kommentarene.
  Les gamle artikler på www.nyhetsspeilet.no

  SvarSlett
 7. Konspirasjonsteoretikarar, where you least expect to find themo.0

  SvarSlett

Søk i bloggen