torsdag 25. november 2010

Hva med en gratis svømmetur med noe tungt rundt føttene?

Synes du ikke folk som tuller med alvorlige ting er morsomt? Da kan du scrolle direkte ned til bunnen av denne siden og legge igjen en sint, anonym kommentar. Vi snakkes da!

"Swimming with the fishes", "Cement shoes".  Vanligvis uttrykk vi forbinder med ond, utspekulert mafia. I dette tilfellet er det søkeord den drapssiktede møysommelig knottet inn på google for å finne ut hvordan han skulle kvitte seg med liket til kameraten sin.

Den siktedes historie er ganske enkelt at den døde mannen overnattet hos ham, og døde på sofaen mens han sov. Vel, jeg antar slikt skjer. Men jeg heller til at han ble drept av de muterte, morderiske hybelkaninene hans. Dermed blir 37-åringen anklaget for uaktsomt drap, som følge av at han ikke hadde støvsuget siden 2006. Neida.

Det er uansett interessant å se hvordan menneskehjernen fungerer (eller ikke) i krisesituasjoner. Kameraten din camper på sofaen din, og når han våkner opp neste morgen er han død. Da tenker du ikke sånn "Oi så fælt, jeg må ringe ambulanse", nei du setter deg ved PCen og bestiller hurtigtørkende sement og stikksag fra nettbutikken til Clas Ohlson. Et sikkert tegn på at folk ikke har godt av å se for mye på CSI.

Siktede har tydeligvis også vært på et eller annet nettforum og spurt om tips til den mest egnede sementen. Han legger inn et svært diskret innlegg ala følgende:
"Hvis jeg rent teoretisk skal sementere fast noe, la oss si på størrelse med et par sko oppi for eksempel.. si en vaskebøtte, og la oss for moro skyld anta at jeg sånn rett etterpå har lyst til å ha denne bøtta under vann, potensielt saltvann. Hvilken sement egner seg best?"

Internett er som kjent en fantastisk liten verden, og et par timer senere har han 74 svar. 14 ber om å få vite type og størrelse på skoene for å kunne regne ut nøyaktig mengde sement, 20 fraråder bruk av vaskebøtte, 9 stykker krangler intenst om effekten av saltvann på betong mens resten har begynt å snakke om Idol. 0 personer lurer på hva han egentlig holder på med.

Neidaså. Etter å ha diskutert med hybelkaninene og liket hva han skulle gjøre, bestemte 37-åringen seg for å kutte opp liket i deler og dumpe det i sjøen. Liket utviste ikke nevneverdig begeistring for forslaget (eller noe annet for den saks skyld), men ble nedstemt av hybelkaninene. Dette skjedde forøvrig først etter fire uker, så vi må vel anta at det var en veloverveid beslutning.

En fin plan, men dessverre ble han tystet på av en annen kamerat. Typisk. Damn bunnies, you killed the wrong guy!

Relaterte artikler: Ba om sementtips på nettet(vg), Sov i flere uker ved siden av hodeløst lik(vg)
Foto: Simpsons

4 kommentarer:

  1. uff og uff. detta var usmakelig,

    SvarSlett
  2. Ikke så verst skrevet, men forferdelig lite morsomt. Jeg er helt enig med Anonym 21:20, dette var bare usmakelig. Det er ikke nødvendig å krampeharselere med alt som er seriøst jævlig. Avstanden til realiteten i dette blir verken større eller mindre av at man kødder med det.

    SvarSlett

Søk i bloggen