søndag 7. november 2010

Malmø: Den mistenkte kan ha blitt provosert


Politiet har arrestert en 38 år gammel mann de mistenker står bak skyteepisodene i Malmø det siste året. Mannen ble i følge politiet pågrepet ved 18-tiden i går. En er død og 13 skadet etter skyteepisodene som alle kobles til den mistenkte.

Alle med mørkt hår har vært nervøse for å gå utendørs i Malmø den siste tiden, og som en konsekvens har det blitt observert usedvanlig mange som har ruslet rundt med halmgult hår og svært blå øyne. Frisørene fortviler over at den mistenkte nå er tatt, og aner en ende på de gode tidene med høy omsetning av blekemidler og fargelinser.

Den lokale glassbransjen møter også pressemeldingen med stor uro, og varsler masseoppsigelser etter at de en lang periode har hatt mye å gjøre. De avviser samtidig teorier om at det kan være en glassmester med dårlig råd som har listet seg rundt og skutt hull i vinduene til folk.

Hamburgerselgeren Younes Cheiki ble beskutt i August i år, og tar selvkritikk for at han ga den siktede løk på burgeren til tross for at han spesifikt ba om å få uten. "Jeg vet ikke hva som gikk av meg, jeg kan forstå at han ønsket å hevne seg," sier Younes skamfullt.

Skredder og frisør Naser Yazdanpanah kan ikke huske å ha betjent den mistenkte, men innrømmer at han av og til gir folk hockeysveis uten at de har bedt om det. "Det hender jo at kunder blir litt opprørt, men det er så morsomt at det er verdt det," sier Naser og ler hjertlig.

Naboer av den mistenkte er veldig fornøyd med at han er blitt pågrepet. "Han lusket alltid rundt nede i kjelleren og reparerte sykler, alle skjønte at han ikke var helt som han skulle," uttaler en eldre kvinne som bodde i samme oppgang. Hun håper at det nå skal bli slutt på at sykkelen hennes til stadighet er "pimpet" opp med flammemønstrede hjul og Harley Davidson-styre hver gang hun skal ut og handle.

Relaterte artikler:Pågrepet for skyting i Malmø(vg), Mistenkt for drap og syv drapsforsøk(vg), Lagt i bakken og pågrepet(vg), Stille og ensom ulv(db), fant skytevåpen hos siktet(db), Mistenkt hadde to våpenlisenser (tv2), Vil alltid leve i frykt(vg)
Foto: Aftonbladet

8 kommentarer:

 1. Dette er black humor på sitt beste. Jeg tror ikke dette er den rette mannen, han jobber ikke som glassmester, ikke ser han ut som en som har noe imot litt løk på burgeren, ikke har han hockeysveis, og jeg leste heller ikke noe om at sykkelen hans hadde flammemønstrede hjul og Harley Davidson-styre. Nei, dette er ikke den rette mannen, her tar politiet helt feil.

  SvarSlett
 2. Alle teorier er gode teorier. Selv satiriske, kan ha en viss sannhet i seg.

  SvarSlett
 3. Folk med hockeysveis er ikke mentalt stabile, uavhengig om de har valgt sveisen selv. I det man ser seg selv i speilet med hockeysveis så skjer det noe i hodet ditt enten du vil eller ikke.

  SvarSlett
 4. Nå har jeg sluttet å lese nyhetene på internett. Kun dagens beste som teller!

  SvarSlett
 5. Frøken Fiolett - hm, ikke si sånt - da føler jeg meg jo presset til å oppdatere mye oftere! :o)

  SvarSlett
 6. Det syntes jeg hørtes ut som en god idé faktisk! ;)

  SvarSlett

Søk i bloggen