søndag 19. desember 2010

Kaos på europeiske flyplasser

Her har de sittet siden onsdag forrige uke

Du vet det kommer til å ta tid når de deler ut stoler i køen. Skulle til Singapore via Amsterdam i dag, endte opp med å stå (og sitte) 5 timer i kø for å få booket om billettene, og gjør et nytt forsøk i morgen ettermiddag. Nedsig.

Årsaken er at det er totalkaos på flyplassen i Amsterdam i dag. Ingen flylselskap får  lov å fly inn flere folk, fordi det allerede er fullt. De som bare skal til Amsterdam og dermed har seg ut av flyplassen i en faderlig fart, får lov å komme. Alle som bare skal mellomlande har å holde seg hjemme.

Så vips var vi hjemme igjen etter en noe kortere tur enn planlagt. På den positive siden ser det ut til at alle plantene har klart seg..

Eneste oppturen var hver gang noen uskyldig kom ruslende inn fra høyre og stilte seg opp rett bak de som stod ved billettskranken. Du kan si folk som har stått 4-5 timer i kø får mord i blikket når noen forsøker å snike i køen. Det er vel ikke slik at blikk virkelig kan drepe, men i dag tror jeg det var et par som vaklet litt hvertfall.

Relaterte artikler: Snøværet og kaoset fortsetter (tv2), Flere tusen nordmenn rammet (db), Nordmenn rammet av snøkaos(vg), værfast i england(vg)
Foto: Thorbjørn
Published with Blogger-droid v1.6.5


2 kommentarer:

  1. Den køen stod vi i idag også. Skulle via Amsterdam til USA. Utrolig irriterende å vite at flyene " går som du skal", bare at du ikke får lov å være med!

    SvarSlett
  2. Jepp. Både flyet til Amsterdam og flyet videre til Singapore gikk i rute såvidt vi kunne se. Men de hadde vel ikke kapasitet til å håndtere flere i Amsterdam rett og slett. Ikke så mye gjøre med det dessverre.

    SvarSlett

Søk i bloggen