lørdag 26. februar 2011

Flotte bilder fra dagens VM-bragder (not)

Dette bildet tok vår utsendte fotograf på Holmenkollen tidligere i dag.
Han har valgt å kalle bildet "Hvor er jeg?"
Neidaså, etter å ha betalt 540 kroner sekundet for å se Bjørgens fantastiske renn i dag, er vi mette av inntrykk etter en begivenhetsrik dag i løypa!

"Dette er da ikke regn, det er bare tåka som henger litt lavt" sa gubben, han stod med vann til knærne i Bergen sentrum. Å si at det var god sikt i Kollen i dag er kanskje å ta litt hardt i, men hvis du ikke strakk armene altfor langt ut kunne du hvertfall se vantene dine.

Mange turister er svært irriterte over den dårlige sikten, og synes dette er veldig dårlig Norgesreklame. Ikke er det isbjørner i gatene, ikke er det mulig å se en dritt, og nå er det søren tute (de sa ikke det, men vi følger bloggplakaten og driver ikke med banning her på bloggen) meg varmegrader også. Ville vi hatt varmegrader hadde vi blitt hjemme, uttalte en indignert spanjol og slo ut med armene så han klinte til sidemannen som naturligvis var helt usynlig der han stod, på en armelengdes avstand.

En annen turist havnet i basketak med en eldre dame da han stod og fulgte med på løpet via web på iPhonen sin mens han stod fast på tbanen nede ved Majorstua. Den eldre damen tittet over skuldren hans og lurte på om det var noe galt med telefonen hans siden skjermen var helt hvit, da det rant over for franskmannen.

På vei ned igjen fra Holmenkollen treffer vi tilfeldigvis en svenske, som i motsetning til de fleste andre i nærheten ser svært oppstemt ut. Det viser seg at vår glade venn heter Svante Svensson og er fra Skåne. Svante er her i et litt annet ærend enn resten av turistene. Han ligger nemlig i hardtrening til Verdensmesterskapet i Kø-ståing som arrangeres i Paris senere i år, og er her i Oslo for å øve.

Her er det perfekte treningsforhold uttaler Svante entusiastisk, og poengterer at det elendige været og alle de sure nordmennene gjør forholdene tøffe. Den dårlige sikten gjør også sitt til at det blir en tålmodighetsprøve (og dermed god trening) å stå i kø her, kommenterer Svante. Han illustrerer den relativt begrensede sikten ved å vippe noen centimeter frem og tilbake på føttene. Now you see me, Now you don't.

Foto: Espen Tåkeheim
Relaterte artikler: Tilskuere snytt for gulløpet(vg), Betalte 6490 for 12 sekunder(vg), Tbanekaos(vg)

4 kommentarer:

 1. Haha, nice: "Now you see me, Now you don't." Men dette er jo gammelt nytt, dette blogget satirespot.blogg.no om for flere timer siden! ;) (yes, snikreklame på sitt beste) :)

  SvarSlett
 2. helt greit aa klage paa transport mulighetene ettersom dette er noe som kan og bor ordnes opp i. Men vaeret kan faktisk ingen noe for. alle som har kommer seg opp paa tribunen bor faktisk vaere fornoyde

  Lars

  SvarSlett
 3. I dette VM er det mye som ikke er bra. Jeg tok en titt på hjemmesiden til Oslo VM 2011 og leste den engelske versjon, og der er det mange grammatiske og ortografiske feil.
  Her er noen eksempler:

  Are you going to Holmenkollen for the FIS Nordic World Ski Championsships?

  There are no parking in Holmenkollen during the events.

  The level among female ski jumpers are high, and the progress during the last two years is enormous.

  These conditions opens for all possibillities, my hope is that it will be in our advantage".

  SvarSlett
 4. Ida: I think we can all learn from our police (like jens stoltenberg og bondevik) and petter solberg. It is what we say that matter, not how we talk. As they say in america, if you cant walk the walk, don't walkitalkie.

  SvarSlett

Søk i bloggen