lørdag 19. februar 2011

Journalister og statistikk, det går galt hver gang!

Så store pupper du har, bestemor!


En ny sesong av Big Brother er på trappene, og skal sendes på TV2 Bliss. I følge VGs gravende reportere mistenkes det (basert på nitidige studier av tidligere episoder) at dette kan bety mer sex på TV. 


Jeg ser dere hopper opp og ned i sofaen og roper "Hurra, vi skal få mer sex på TV, hipp hipp!", men ro dere ned kjære barn. Sett dere ned rundt onkel Thorbjørn, så skal vi se litt nærmere på disse påstandene. Vi som har levd noen vintre og lest et par avisartikler før, vi vet at journalister og statistikk sjelden kombineres på en slik måte at resultatet blir spesielt sannferdig.

Vi vet at Big Brother typisk sendes alle ukedager, og for at ikke Medietilsynet skal tisse på seg av harme og bekymring for de uskyldige små, så må det sendes etter klokken 21:00. Og hva finner vi på TV2 Bliss ukedager etter klokken 21:00 i øyeblikket? La oss ta en titt.

Mandag: Jersey babes - Denne var jeg sikker på at jeg hadde sett, men det viste seg at det var ikke den med de to blonde tvillingsøstrene og rugbylaget, men snarere en dokusåpe om en skjønnhetssalong.

Tirsdag.: Brothers & Sisters - Dette hørtes veldig tvilsomt ut, men viste seg å være et familiedrama.

Onsdag: Ni måneder - Greit at de sender blåfilmer etter kl 21:00, men sånn pregnant woman-sex det blir litt drøy.. hm, en film med Hugh Grant faktisk. Javel ja.

Torsdag: Moulin Rouge - Der ja! Fysj! Dekadent hollywoodporno med masse pupper og lår! TYPISK TV2 Bliss!

Fredag: Snille Piker, Slemme gutter 8 - Den vet jeg hvertfall at jeg har sett, jeg må begynne å følge mer med på Bliss på fredager skjønner je.."Dokusåpe som på humoristisk vis(..)" Men for svingende da, det er jo bare fjas på denne kanalen!

Okey da, for en gangs skyld har VG rett, det ser ut til at det faktisk blir mer sex på TV hvis Bliss begynner å sende Big Brother. Dumme journalister, dårlig gjort å ha rett når jeg skal skrive kritiske innlegg om udugelig journalistikk.

En ting er hvertfall sikkert, jeg skal ikke se på det teite programmet! Derimot ser jeg for meg at tabloidavisene fylles opp med artige forsidenyheter om alt som foregår i huset. og det mistenker jeg at vi skal klare å dra nytte av her på bloggen..

Foto: TV5
Relatert artikkel: Big Brother er tilbake(vg)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Søk i bloggen