mandag 28. februar 2011

Opprør i Libya midt i VM? Seriøst? Kunne dere ikke ventet litt?

Unnskyld, har De et bilde av Libyas flagg med høyere oppløsning?
Her kommer en melding til alle annerledesland der ute: Vi trenger hele nyhetssendingen vår for å vise VM på ski, så please spar oss for masse kjedelig utenriksstoff en liten stund, ok?

Her i Norge er det skikkelig slitsomt at det er så mye bråk overalt midt i VM. Unnskyld oss, men vi prøver å gå på ski her oppe. Kunne dere ikke sjekket kalenderen før dere gjorde opprør? Dere har vært styrt av Karaffel eller hva han heter siden 1969, hva gjør vel et par dager fra eller til?

Det er nemlig usannsynlig viktig for oss å vie hele nyhetssendingen vår til å vise reprise av alle som har gått på ski i løpet av dagen, slik at alle de der ute som ikke har på TVen mellom 18:30 og 18:00 også kan få med seg litt av VM.

Neida. Men det er jo fristende å tulle litt med flagget til Libya da. Når El Gadaffi ble sjefen over alle sjefer, så kom han drassende med et flagg som var ensfarget grønt. Han bare er det ikke fint? Og alle med hodene i behold nikket ivrig. Man må jo fnise litt når man finner høyoppløselige versjoner av flagget på nettet. Newsflash: Det er én farge, jeg tror ikke det forandrer seg veldig hvis vi forstørrer en liten versjon av bildet.

Samtidig som han innførte flagget, ble det forbudt med andre farger enn grønt på alt mulig. I den forbindelse kunne man skimte en dose galgenhumor etter at en delegasjon fra Libya hadde vært i Norge. De fikk høre vår egen hyllest til flagget "Norge i rødt, hvitt og blått", og dro sporenstreks hjem og komponerte ny nasjonalsang med den fengende tittelen "Libya i grønt, grønt og.. eh, grønt"

Det er heller ikke til å komme fra at det ble endel forvirring i trafikken etter at loven om grønnfargen trådde i kraft. Lysene i alle lyskryss ble naturligvis.. ja, du gjettet det: Byttet ut med grønne lys.

Foto: 1 pixel med grønt fra photoshop forstørret 500 ganger
Relaterte artikler:Vi må tenke lenger enn bare en rekord(vg), Pappa misliker Northug-gråt(vg), Slik holdt Gull-Marit smertene i sjakk(vg), Norske Jan rømte fra Gadaffi(vg) Slik vil verden knekke Gadaffi(vg), For høye blodverdier(vg)

5 kommentarer:

 1. Haha, jeg nå le av denne artikkelen, rett og slett tåpeligt.

  SvarSlett
 2. Anonym: Hm, ja det er kanskje tidvist litt søkt. Jeg tar selvkritikk :)

  SvarSlett
 3. De skal i det minste ha credit for å holde en grønn profil.

  SvarSlett
 4. Arild: Ja, der kan man trygt gå på grønt i tollen. Eller ringe grønt nummer. Også har alle grønne fingre.

  SvarSlett
 5. Enig! I disse sportstider (det er det jo støtt i tvungen lisenskanalen NRK) har jeg TV'n permanent avslått! Og da nytter det jo ikke å følge med i nyhetene. Gjør det vel?

  SvarSlett

Søk i bloggen