fredag 25. mars 2011

Fredag. Jeg gremmes.

Unnskyld, er dette melkeveien?


Drillo har født en dansk sønn, og UFOer svinser rundt hovedflyplassen. En helt vanlig tabloid-fredag altså. Ikke går Paradise på TV heller. Gruff.

Neidaså.. Alle er jo enige i at det var lite taktisk av Drillo å få en sønn, sånn rett før landskampen. Også dansk da. Som om det ikke var vanskelig nok å forstå babyer fra før, så måtte den snakke dansk også. Han bare "I niiid a nju daaiper!" Drillo bare "En hva?" Kiden bare "En Blææææje!" Drillo bare "øh.." Visstnok skal han være flink i innendørs fotball da. Det er litt som hvis Bjørn Borg fikk en sønn som var flink i badminton. Eller hvis Magnus Carlsen fikk en sønn som var flink i ludo. Det er ikke julaften akkurat.

Og UFOer er jo bare slitsomt. Kommer susende i en flyvende tallerken fra Mars, eller kanskje baksiden av månen. Så bortfører de Gry Jannicke Jarlum og lager kornsirkler og annen kvalm. Jeg er sikker på at det er de som står bak tagging også. Og så kommer det små grønne menn ut som sier sånn "Take me to your dealer" eller så har de svart hjelm og sier typ "I'm your father" mens de puster sånn pssssch... psssssch.. Seriøst? Pappa? Hvem er da han litt trøtte typen med skjegg som har bodd hjemme hos mamma i alle år?2 kommentarer:

  1. Her er det bare å be om promillekontroll av SAS piloten. En pilot som ser spøkelser på høylys dag bør kanskje finne på noe annet å drive med.

    SvarSlett
  2. Trond, du vet vel at UFO betyr "Uidentifisert flygende objekt"?

    Det kan være alt fra fugl til passasjerfly.


    Hvem har sagt at piloten har sett et spøkelse?

    SvarSlett

Søk i bloggen