fredag 29. april 2011

Alt om bryllupet til William og Kate!

Bryllupet har gått til hodet på enkelte
William og Kate har giftet seg! Men det var såvidt noen fikk det med seg, for Dronning Sonja stjal rampelyset med sitt hvite antrekk.

minMotes Silje Pedersen var hvertfall svært bekymret. Et såpass hvitt antrekk kan sette bruden i bakgrunnen, mener Pedersen. La oss være ærlige. Til tross for lik farge på antrekket, så tipper jeg de fleste under 90 synes det gikk helt greit å skille Dronning Sonja og bruden.

Og det var alt vi hadde fra vår utsendte korrespondent i London. Skulle du mot all formodning savne noe etter å ha lest vår fyldige dekning av bryllupet, så har jeg hørt ubekreftede rykter om at det er en eller to artikler om temaet i dagens aviser.

Relaterte artikler: Dronning Sonjas antrekk vekket oppsikt(vg)
Foto: PA Photos

1 kommentar:

  1. Vi har en fantastisk flott dronning. En så flott 1937 modell skal man lete lenge etter. At hun stjal showet, vel vel. Husker fra en begravelse av en konge i Belgia der de ønsket hvite eller lyse klær.
    Hvem kom da i sorte klær, jo Englands dronning.
    Vår dronning tok ikke noe av glansen fra den flotte bruden (det ville vært en umulighet).
    Dette var en flott dag, håper det snart blir et sånt bryllup igjen. Det gir håp i verden, spesielt når disse blodsugende ondskapsfulle lederne i verden slakter sine borgerne.

    SvarSlett

Søk i bloggen