tirsdag 12. april 2011

Den homofile huleboeren Steinar

Trykk på bildet for stor utgave
I Tsjekkia har de gravd opp en rundt 5,000 år gammel mann. Det er jo artig nok i seg selv (egentlig ikke), men i tillegg går det rykter om at han skal være homofil!

Når det spres homserykter om folk som har vært døde siden før.. før dinosaurene, ja da begynner sladrepressen å gå litt langt. Men hvordan kan de vite at han var homofil da? Rent bortsett fra at han var begravd med en diskokule og hadde en underlig knekk i håndleddet da, det kan jo ha vært en pekepinn.

Paleontolog John Hawks hevder derimot at det er umulig å se på skjelettet til folk hva slags legning de hadde. Litt upraktisk for nekrofile homser, men for oss andre var det en lettelse. Tenk for en ryktebørs det hadde blitt på flyplassene hvis ikke! Hele sladrepressen står og strekker hals for å studere skjelettet til Skavlan og Gjertsen på skjermene når de går gjennom sikkerhetskontrollen. De bare aha! Homo-skjelett! Og jeg hadde hvertfall nektet plent å la meg scanne! Ikke at jeg har noe å skjule altså, for all del. Haha.

Assisterende professor Kristina Killgrove ved universitetet i Nord-Carolina, mener det er feil å gå rundt å kalle urbefolkning for homofile, de dreiv ikke med sånt på den tiden. Dette var jo i Steinalderen, de hadde ikke funnet opp sex enda, må vite. De var altfor opptatt med å steine hverandre før de ble steingamle, kaste stein i glasshus og spille stein stein stein (stein slår stein).

Ellers var det ikke så mye å gjøre i steinalderen, så de fleste var arbeidsløse. De røyket masse hasj og var steine hele tiden. Alle sammen hørte naturligvis på rock, og gikk rundt og fortalte dårlige vitser som falt på steingrunn. Populære navn i denne perioden var Øystein og Steinar. De smarteste av huleboerne la stein på stein, utdannet seg til meglere og gikk rundt og sa ting som "Denne flotte hulen er bare et steinkast fra havet!"

Foto: www.bugcomic.com
Relatert artikkel: Feil å kalle steinaldermann for homse (vg)

4 kommentarer:

Søk i bloggen