tirsdag 26. april 2011

Mann (33) visste ikke at han var død

Geir Fosse (1978-2009) har skrumpet litt sammen etter sin død, men er forøvrig i fin form
Frp-medlemmet Geir Fosse (33) stusset litt over at Frp plutselig hadde sluttet å kalle ham inn til møter og sende protokoller. Hadde de kanskje rett og slett sluttet å ha møter?


Nei, problemet var nok verre enn som så. Etter at Geir Fosse googlet seg selv i påsken, fant han etterhvert ut at han rett og slett var død. Dermed hadde Frp naturlig nok erstattet ham med en annen vararepresentant. Moren til Geir Fosse sier at dette forklarer både det ene og det andre. "Geir har jo ikke luktet spesielt godt i det siste, og etter å ha vært død i to år har han et utseende bare en mor kan elske," sier Mor Fosse i en uttalelse til Rogaland avis. Hun kan forøvrig informere om at hun ikke kommer til å stemme Frp ved neste valg. Ikke bare kastet de ut sønnen hennes, de sendte ikke engang kondolanser. Hun etterlyser forøvrig bedre informasjon fra kirke og helsemyndigheter når nær familie avgår med døden. Hun påpeker avslutningsvis at de i det minste burde informere den avdøde, slik at han slipper å henge rundt i all evighet.

Geir Fosse selv synes hele saken er pinlig, spesielt siden han har fortsatt å jobbe i den lokale Prix-butikken. Hva de ansatte, og ikke minst kundene har trodd er jo ikke godt å si. "Her har jeg gått rundt og vært en død frukt- og grøntansvarlig siden 2009. Man kan si mye rart om lik, men spesielt hygieniske er de jo ikke," konkluderer forhenværende Fosse fortvilet. Han vil jo ikke skape trøbbel for sin svært tolerante arbeidsgiver. Vi slår av en prat med en kunde av butikken, og han tar umiddelbart Geir i forsvar. "Det er så mye fordommer i dagens samfunn! Geir er en super type, det har han alltid vært. At han er død skremmer ikke oss!"

Frp melder på sin side at de har fulgt alle sine regler og rutiner for denne type situasjoner, og ønsker ikke å kommentere saken ytterligere. Ordførerkandidat Tore B. Kallevig sier i en kort kommentar at det er ren rutine å bytte ut døde medlemmer. Forøvrig ønsker han helst å legge hele saken død. Siv Jensen var ikke tilgjengelig for kommentar.

Foto: Privat
Relatert artikkel: Ryktene om min død er svært overdrevet(vg), Jeg kunne ikke tro hva jeg leste (db)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Søk i bloggen