søndag 24. april 2011

Påskenyheter

Silkeføre!
Påsken nærmer seg slutten, og vi spaserer en runde innom de største nettavisene på leting etter påskeegg. Og snø.

En av nyhetene det frister å forbigå i stillhet, er Aftenpostens artikkel som informerer fortvilte godtemonser om at smågodt inneholder grisehud og knuste insekter. Jeg tenker jo umiddelbart at hva er vel litt grisehud og insekter blant venner? Proteinrikt og naturlig! Jeg stiller som sannhetsvitne og bekrefter herved at det ikke er farlig å spise insekter. Jeg svelget en humle på motorsykkel en gang, fikk ikke kreft eller noe! En humle på motorsykkel? Det skulle jeg likt og sett, tenker du vel. Moroklumpen.

I Dagbladet får vi vite at nordmenn har mest fri, samtidig som norske kvinner bruker minst tid på husarbeid. I følge artikkelen bruker norske kvinner i snitt 215 minutter om dagen på ulønnet arbeid? Say what? Denne artikkelen må du vise dama. Så kan du si sånn "Siden du er så snill og søt, så skal jeg la deg slippe unna med to timer husarbeid om dagen, det er halvannen time mindre enn snittet!"  Og dama bare "Talk to the hand" og kommanderer deg til å støvsuge. Likestilling. Fnys.

Til slutt får vi vel sjekke ut VG. Her får vi vite at påsketrafikken er avlyst. Det var jo som pokker. På vei ned fra påskefjellet blir du møtt av Onkel som står midt i veien og ber deg snu. "Sorry, trafikken er avlyst i dag. Du må nok kjøre tilbake til hytta!" Og du bare trafikken avlyst? Den var ny. Jaja, vi må vel dra tilbake på hytta da. Ungene har jo spist opp alle de knuste insektene vi hadde med oss i påskeeggene - men på den annen side har all snøen smeltet, så kanskje vi finner noen maur vi kan spise.

Relaterte artikler: Grisehud og knuste insekter (ap), Nordmenn har mest fri (db), Påsketrafikken er avlyst (vg)
Foto: Scanpix

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Søk i bloggen