onsdag 11. mai 2011

Hans Majestet Konglen

"Hvis jeg finner en kongle i denne kransen, så blir det månelyst!"


I dag tar vi et lite sveip gjennom nyhetsbildet, for å se om det er noe festlig å bite seg merke i. Og det er det naturligvis! Nyheter er ikke morsommere enn man gjør det til selv.

Den første og mest forferdelige nyheten er naturligvis at Stella ikke kom videre i Melodi Grand Prix. Robert Hoftun Gjestad mener MGP-ledelsen bør gå av som følge av at Stella ikke fikk nok stemmer til å gå videre til finalen. MGP-ledelsen svarer på sin side at det faktum at de andre landene ikke stemte på Norge, var utenfor deres kontroll. Etter den uttalelsen er jeg vel tilbøyelig til å være enig med Gjestad. Alle vet jo at man kan kjøpe stemmer i bytte mot penger eller homoseksuelle tjenester. Hvordan tror dere egentlig Alexander Rybak vant?

Så utenriks. Sønnene til Osama bin Laden stiller spørsmål ved hvorfor faren deres ikke ble arrestert og stilt for retten. De viser til at Saddam Hussein og Slobodan Milosevic fikk sine saker prøvd for retten. Sønnene fremviser i det minste en viss selvinnsikt da, når de sammenligner fattern med Husse og Slobbis. Sønnen Omar bin Laden (30) bare "Jada, jeg vet at han har drept mange tusen amerikanere og er ansvarlig for at flere hundre tusen har dødd av hjerteinfarkt mens de stod i kø til sikkerhetskontrollen på en eller annen flyplass. Men det jeg lurer på er altså hvorfor ble han skutt?"  ..Nei, si det.

Så var det Hans Majestet Kongen da, stakkars. Ikke bare har alle gått rundt og trodd han het Harald når han egentlig heter Hans, ikke får han dele ut medaljer heller. Hele Norge er i harnisk over at Jens nektet Hans å dele ut krigskorset på Veterandagen. I dag får vi vite at grunnet en skrivefeil hos Stoltenbergs kontor, så ble statsministeren forespurt om han ønsket at medaljen skulle deles ut av en kongle. Dette svarte Stoltenberg naturligvis tvert nei til. Statsministerens sekretær forsøkte uten hell å rette opp i misforståelsen:

"Jammen statsminister, det er altså snakk om Hans Kong.."

"Dette tøvet har jeg ikke tid til å høre på, jeg bryr meg ikke om hvem sin kongle det er!"

"Men altså.."

Foto: Magnar Kirknes
Relaterte artikler: Kunne ikke gjort noe annerledes (vg) NRK må sparke MGP-sjefene (nrk), Hvorfor ble han ikke stilt for retten? (ap), Dette ble helt feil (vg)

2 kommentarer:

 1. For det første; det er utrolig barnslig å beskylde unge menn for homo-prostitusjon --- fordi de lykkes ! ! !
  For det andre; jeg tror alle barn i verden vil forsvare sine foreldre- og jeg tror faktisk det er en helt naturlig reaksjon i dette tilfelle. Ingenting tyder vel på at Osama bin Ladens barn har vært utsatt for incest ?

  For det tredje; Hans kongelige høyhet;) lyder jo fantastisk teit i 2011 ---
  Ser at fanatiske usa-tilhengere hevder at norske soldater ikke kriger for statsministeren - MEN for kongen. Det er jo absolutt absurd ! ! ! ! ! ! ! !!

  Norske soldater blir sendt ut av den norske regjering - kongen har overhode ikke noe med det å gjøre.

  Om norske soldater ikke har oppfattet det MÅ de avslutte sine krigerske handlinger umiddelbart.

  SvarSlett

Søk i bloggen