fredag 13. mai 2011

I'll be back!

Follo politidistrikt rykket ut med alle to bilene sine etter et ran i Drøbak
Hvitt pulver funnet i departementsbrev! Petter Stordalen bare pokker, nå har de sendt potetmelet mitt til feil adresse igjen. Vi tar en titt på ukas nyhetsbilde.

Bombepatruljer og helsepersonell undersøker nå regjeringskvartalet, men utrolig nok viser det seg at ingen har tatt skade av potetmelet. Jens Stoltenberg sier i en kommentar at det er han som har adressert om konvolutten, da han har bestemt seg for at Petter Stordalen ikke lenger trenger potetmel. Er det noen som skal ha potetmel i rompa, så er det statsministeren selv, opplyser statsministerens kontor.

Ellers kan vi melde at regjeringen strammer inn tilgangen til folks skattelister, man må nå logge inn via MinID for å søke i skattelistene. VG og Dagbladet fortviler, da de nå må finne på nye forsider for en hel uke. De har jo allerede ferdige forsider med skattelistestoff klart til årlig utrulling når listene blir publisert. Ansvarlig redaktør for økonomiredaksjonen i VG, uttaler at de føler seg "tråkket på", og vil "ta saken videre" mens han lager hermetegn i luften med fingrene.

I Drøbak har det vært bankran, noe som naturligvis er den store snakkisen blant de lokale beboerne. "Jeg visste ikke at vi hadde bank engang jeg," sier en av de fastboende forbløffet. Follopolitiet forsikrer at de har satt inn alle tilgjengelige ressurser, inkludert hundepatrulje. Utenfor banklokalet får vi bekreftet uttalelsen. Der står nemlig en enslig lensmann og klør seg i hodet, mens hans strihårede dachs slår lens på hushjørnet.

Det ryktes også at kona til selveste Arnold Schwarzenegger har tatt kofferten sin og gått, etter hele 25 års samliv. Årsaken er at Arnold har bestemt seg for å spille i Terminator 5, og da blir han jo borte i månedsvis. Dette liker frua naturligvis dårlig. Arnold forsøkte uten hell å få henne til å bli. Arnold bare "Jammen, I'll be back!" mens kona bare "Talk to the hand."


Relaterte artikler: Petter Stordalen tatt med hvitt pulver (seher), Hvitt pulver funnet i departementsbrev (vg), Schwarzenegger og kona separeres (vg), Slutt for åpne skattelister (vg)
Foto: John T. Pedersen / Dagbladet

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Søk i bloggen