søndag 8. mai 2011

La folk onanere i fred!

Dagros: "Men i helvete mann, hva er det du DRIVER med?"
En britisk mann som har for vane å onanere mens han ruller seg rundt i kumøkk på nabogården, er nå dømt til to års fengsel. Dommeren uttaler at mannen og hans "bisarre fetisj og kvalmende oppførsel" skal ha gjort livet til eierne av gården til "et absolutt helvete".

Vel, hvordan tror du livet til denne stakkaren blir nå da? To år i buret uten en kuruke i mils omkrets? Stakkars mann. Overformynderiet vil ingen ende ta! Nå skal plutselig stat og myndigheter legge seg opp i hvordan folk onanerer? I så fall burde det vel i det minste være likhet for loven. Jeg vet om et antall kebabsjapper her i byen hvor det jobber folk med en forkjærlighet for å onanere i kebabsausen, men er det noen som anmelder dem av den grunn? Neida, folk går mann av huse! "Noe galt med sausen hos Mullah Kebab sier du? For noe tull! De har jo den beste kebaben ever! Hm, litt saltaktig smak på sausen av og til kanskje, sånn når du nevner det."

Ok, hvis du ruller deg rundt i kebab når du onanerer så.. Eh, jeg mener når du ruller deg rundt i kumøkk når du onanerer så er du kanskje litt spesiell. Men det er jo ikke direkte skadelig for noen. Jeg tipper kuene fortrekker en nabo med kumøkkfetisj fremfor bare kufetisj.

Dette er typisk nabofeider. Det blir bare politi og bråk med en gang, i stedenfor å prøve å komme til en minnelig ordning. Bare fordi en naken fyr ruller seg rundt på åkeren din og roper Helga ich komme, så behøver man vel ikke ringe purken? Kunne han ikke fått tilbud om å kjøpe noen kilo kumøkk som han kunne kost seg med i sitt eget badekar eller noe?

Flavor Flav får alltid pes av airport security
Neida. Når vi er først er inne på kebab (på sett og vis), hva med nyheten om at to muslimer ble kastet av et fly fra Atlantic South Airlines i USA? De ble angivelig sparket av i fart fordi de andre passasjerene følte seg utrygge. "Ironi er når du sitter der med ti tusen skjeer, og alt du trenger er en kniv", sier Alanis Morisette i en kort kommentar.

Nei Alanis, ironi er når du er på vei for å delta på et seminar om fordommer mot muslimer, og blir kastet av flyet fordi fyren som sitter på 9C synes du ser skummel ut. Mister 9C bare "Jeg tror det er noe muffens med han med håndkle på hue der borte! Jeg hørte skjegget hans tikke!" og Mulla bare "Altså, seriøst? det er bare klokka jeg har hengende rundt halsen, jeg fikk den av Flavor Flav!"


Relaterte artikler: Muslimer kastet av fly i USA(db), Sex i fjøset (Nationen)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Søk i bloggen