mandag 2. mai 2011

Osama Bin Killed

No C4 was harmed during the killing of this terrorist
"This is Tango Foxtrot Sixer, Niner.. The target is down. I repeat, the target is down. Osama bin Killed! The leader of Al Qebab stepped on his beard, fell on his face, and he can't get up. Ever."

Nå har USA lengtet etter hevn siden 2001. I ti år har de snudd hvert sandkorn i hele Midt-Østen uten å hverken finne Weapons of Mass Destruction eller Skjeggebuser med Anger Management Issues. Men nå har de endelig funnet ham. skjult i en villa ikke langt fra Pakistans hovedstad Islamabad. Og drept ham. Og kastet ham til fiskene.

..Sier hvertfall USA da. Og de sier jo mye rart, ikke lett å stole på de folka der vøtt. Veldig beleilig at de allerede har rukket å begrave ham til sjøs, for eksempel. Alle presidentene der borte er litt sånn bortreist, det har de jo alltid vært. De bare "We killed Osama Bin Laden", og "I did not have sex with that woman", og "We have moonwalked!" Seriøst liksom. Hvor lettlurte tror dere vi er? Alle skjønner at de ikke var på månen i 1969. De hadde såvidt funnet opp kalkulatoren, langt mindre funnet opp rakettforskere.

Hvis det virkelig ER sant at USA sier at de har drept Osama da? Kanskje det bare er AVISENE som sier det? Jeg mener, dagen etter at alle har gått lei av både bryllup og lemen, så plutselig har vi drept Osama? Her er det noen ugler som ikke har rent mel i mosen, det er helt sikkert!

Uansett, det var jo bra at de endelig lokaliserte fyren da. Ryktene vil ha det til at han satt foran en Playstation 3 når de fant ham. USA fant adressen hans etter å ha hacket Playstation Network.. Neida. Faktisk så var det et anonymt tips fra naboen tvers over gata fra skjulestedet. Han ble lei av alt bråket når de trente på selvmordsbombing i bakgården.

Naboen bare "For the love of Allah, stop blowing shit up!" (på pakistansk da),
og Osama bare "Talk to the hand!"
så naboen tar opp mobilen og bare "Hallo, er det hos Navy Seals?"
og Navy Seals bare "To the batmobile!"
og Osama bare "Snakkes!"
men da er Navy Seals utenfor allerede og de bare "You're about to die, homie!"
og Osama bare "Fuck a duck! Jeg mener.. Allah Akbar!"
men Navy Seals tar et bin ladengrep på gunneren og bare "BLAMBLAMBLAMBLAM"

The End.

Relaterte artikler: Vil ikke vise dødsbildene (vg), Bin Ladens arvtaker(vg), Taliban truer med hevn(vg), Her skal Osama ha blitt drept (vg), Her får Obama nyheter om Osama(vg), Slik er superstyrken (vg)

2 kommentarer:

 1. Jaha... Her har vi jo mange problemer å ta tak i, vi kan jo begynne på månen som jeg ikke helt forstår at noen ikke tror de var på, da man kunne se flagget med et kraftig teleskop... Så har vi jo dette med Osama... Og ville Obama gått ut med dette før valget hvis det fantes NOEN mulighet for at vi fikk en videohilsen fra Bin Laden noen dager før valget? Nei, den risikoen ville han ikke tatt. Så de er nok ganske sikker på at de har rett mann. For å ikke provosere den muslimske verden enda mer, måtte de gravlegge ham noe sted innen 24 timer. Og moderlandet hans ville jo ikke ha han, og ingen andre heller.

  Tenke før man skriver?

  SvarSlett
 2. Kjære Anonym,

  Hvis du leser noen flere innlegg på denne bloggen, så vil du nok mistenkelig raskt finne en rekke problemer av tilsvarende karakter.

  Det sies at man bør se muligheter, og ikke problemer. Når jeg f.eks leser innlegget ovenfor, så identifiserer jeg etterhvert en ganske sterk mulighet for at jeg ikke var i mitt mest alvorlige hjørne når jeg skrev dette. :)

  SvarSlett

Søk i bloggen