mandag 23. mai 2011

Resirkulerte nyheter om agurk og andre buskvekster

Siden jeg ikke fant et gammelt bilde av en askesky,
resirkulerte jeg dette bildet av da vi dro på harrytur til Sverige med privatjeten.


Hver sommer er det de samme resirkulerte nyhetene. NÅ KOMMER JORDBÆRENE! NÅ BLIR DET SOL! NÅ FÅR DU BILLIG BRUKTBIL! NÅ KOMMER ASKESKYEN!

Agurknytt er et kjent fenomen. Da er det sånn "Verdens største agurk funnet i åker på Tynset!" Neida. Det er sånne uviktige tullenyheter som avisene fyller opp..eh, avisene sine med om sommeren, når det ikke er noe annet gøy å skrive om. Men nytt av året er at til og med naturkatastrofene resirkuleres.

Atle er Askefast i Asker! blir nå en like vanlig overskrift som Billige Sydenreiser til Bahamas! sommerstid, samtidig som alle bloggerne plutselig har utropstegn midt i setningene sine, totalt uten respekt for normal punktsetting. Eller punktering, som de sier på Island når asken plutselig spruter rundt øra på dem.

Neida, nå lekker det en eller annen vulkan på Island igjen da. Så da er det sånn dikteoppnyeord-bonanza i alle avisene igjen. Askefast, askesky, asketurist. Jeg så en overskrift i VG om at mange norske flyktninger ble rammet av asken. Jeg bare norske flyktninger på Island? Har vi det så fælt her oppe på berget da? Men så var det visst flygninger. Ikke greit når man ikke kan lese.

Så innenriks: Et tre og en luring i gravemaskin på Lillehammer slo i dag ut mobilnettet i store deler av Norge. "Je bare gravde litt i grøfta her, det va itte meninga å fjerne summetona åt folk," sier gravemaskinføreren i en kort kommentar. Treet nektet å kommentere saken.

Relaterte artikler: Askeskyen kan nå Norge i morgen(vg), Norske flygninger blir rammet av asken(vg), Tre og gravemaskin slo ut mobilnettet (vg)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Søk i bloggen