torsdag 23. juni 2011

Slo norgesrekorden i gjesping, takker Hurtigruten

Et dramatisk øyeblikk 36 timer og 14 minutter ut i sendingen
Jeg tar selvkritikk, jeg burde vært hurtigere ute (si det fort så blir det nesten hurtigrute - pun intended!) med å blogge om Hurtigruten minutt for minutt.

NRKs over 8000 minutter lange program har blitt en stor suksess. I kjølvannet (hehe) av programmet har man enkelte steder i landet arrangert kretsmesterskap i gjesping, og det meldes om flere rekorder. Johan Krokluggen fra Tynset innehar den foreløpige norgesrekorden. Han måtte avbryte etter 192 minutter og fire sekunder i det kjeven hans gikk av ledd.

Neida. Det var kanskje ikke det mest begivenhetsrike programmet vi har sett, men det var et par morsomme tvister som humoravdelingen i NRK skal ha skryt for. Eksempelvis når Ole Petter Martinsen stod klar med banner for å fri til kjæresten sin, og så bare gadd ikke NRK å filme det. Hihi.

Hurtigruten kunne jo forøvrig vært navnet på en veldig rask TV, men etter å ha sittet et par døgn å sett på programmet var vel ikke "hurtig" det første ordet som falt meg inn. Ikke det andre heller.

Over til dagens nyheter, så har Bunnpris store planer om å leve opp til navnet sitt, i det de åpner sin første butikk med kun automatiske kasser. I teorien høres dette bra ut, mene enkelte kunder synes litt av vitsen forsvant all den tid det fortsatt var masse butikkansatte i butikken. "Jeg synes dette er veldig praktisk, men jeg liker ikke at det er så mye personell her," sier Jan Erik Rekdal til VG i det han forgjeves forsøker å snike med seg en kasse øl på under skjorta.

Til glede for våre pendlende lesere kan vi jo avslutte med at Oslo S skal stenges i seks uker fra og med søndag. Årsaken til togstansen er at det har kommet endel grafitti langs betongmuren som tilstøter spor 6 og spor 11, og etter et fire måneder langt forprosjekt er det nå besluttet at dette skal fjernes. Arbeidet er beregnet å være klart i midten av august.

Relaterte artikler: Skulle fri på direkten, kom ikke med (vg), Bunnpris gjør alt automatisk (vg), Norgeshistoriens største togstans (vg)
Foto: Scanpix

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Søk i bloggen