onsdag 5. oktober 2011

Frukt er farlig: Mann skled på bananskall og døde

"Vil du ha sukker i kaffen?" "Forsøker du å ta livet av meg? Morder!"

Spiste banan, ble overfalt og drept av løpsk gorilla. Fikk eple i hodet, fant opp tyngdekraften. Skaffet seg to meloner, vant Miss Universe. 

Siste nytt er at det faktisk er usunt å spise frukt. Fruktsukker er nemlig omtrent like farlig som atomavfall. Har du lurt på hvordan de får eplene så grønne? De tilsetter naturligvis uran. Så hvis du spiser en usedvanlig fargerik fersken, må du ikke bli overrasket hvis du våkner opp neste morgen og er selvlysende. Og død. 

Fruktsukker er altså farlig, vanlig sukker er farlig og kunstig sukker er LIVSFARLIG. Så det er bare å holde seg unna sukker, punktum. Heldigvis kan du jo spise ris og potete.. nei vent, de er jo fulle av skumle karbohydrater de også. Raskeste veien til 200kg overvekt og tidlig død. Personlig spiser jeg bare friterte poteter. De er jo dynket i fett, og har dermed mindre karbohydrater, relativt sett.

Kjøtt vet vi fra før er livsfarlig. Enten det er magert eller fett, så er det å ta en bit kjøtt på gaffelen omtrent som å henge seg i garasjen. Hjerte- og karsykdommer, høyt kolesterol, kugalskap, krøllete hår (hvis du spiser sau), fugleinfluensa, you name it.. 

Ikke kan vi bli vegetarianere heller, for alle grønnsakene er sprøytet så fulle av giftig sprøytemiddel at du får tre armer og utlagt tarm bare du dulter borti grønnsaksdisken med handlevognen på Rema. Man får brokk av brokkoli og blomkålører av..blomkål. For ikke å glemme stangselleri, det smaker så vondt at det faktisk er forbudt å selge i de fleste land i EU.

Hva har vi igjen da? Korn og brødmat kan du ikke spise, da kommer Fedon Lindberg og gir deg smekk på pungen. Du kan til nød drikke kranvann hvis du koker det. Fisk? Haha. Fiskene er så fulle av miljøgifter og tungmetaller at du kan bygge en iPhone av en laks og en par sild. Så da kan du ta fram telefonen og ringe (handling foran ord) til du enten dør av sult eller får kreft i øret. Snakkes. 3 kommentarer:

Søk i bloggen