lørdag 7. januar 2012

Bloggplakaten for menn med hår på brystet og kvinner med silikon i puppen

BLOGGPLAKATEN FOR 
MENN MED HÅR PÅ BRYSTET 
OG 
KVINNER MED SILIKON I PUPPEN


Ansvarlige bloggere følger retningslinjene lansert som "Bloggplakaten". De er veldig fine, men litt i overkant teoretiske. Siden "ansvarlige bloggere" stort sett er de samme folka som er pyser i edru tilstand, men plutselig får hår på brystet (eller silikon i puppen) i fylla og sparker folk i kneet i taxikøen, tenkte jeg å lage en alternativ plakat for EKTE bloggere. 

Ekte bloggere er de med hår på brystet og silikon i puppen (billedlig talt) helt uavhengig av antall promille i blodet. Mannlige bloggere som skriver om negere uten å tenke over hvorvidt det finnes gamle tanter der ute som faktisk går rundt og kaller folk neger i fullt alvor sånn at det å kalle folk neger strengt tatt er litt uheldig, og kvinnelige bloggere som baker cupcakes uten å bry seg om hvorvidt det finnes rødstrømper der ute som mener at det å bake cupkakes med rosa topping og attpåtil legge ut bilde av de på bloggen sin er nesten verre enn å vaske opp eller sminke seg.

DU SOM BLOGGER:


1. Husk riktig lyssetting når du videoblogger. Er du riktig uheldig ender du opp med at den rosa lebestiften din ser oransje ut på YouTube. Shit ass.

2. Før du begynner å blogge må du sette deg inn i reglene for orddeling. Hvis du deler et ord feil må du sannsynligvis betale leverandøren av bloggplattformen din tusenvis av kroner for at serveren deres krasjet etter at 34,392 personer kommenterer på innlegget ditt for å fortelle deg at kun idioter med en intellektuell kapasitet på høyde med en lett tilbakestående gråstein klarer å skrive "kjendis fest" i to ord.

3. Hvis du skal ha håp om å lykkes som blogger, må du ha en twitterkonto. Deretter må du følge Hasse Hope. Ca en gang i uken bør du si ting som "kortvokste menn er deilige" og "bart er tøft". Dette vil han sannsynligvis retweete til sine 17,000 følgere, og du er sikret suksess!

4.Hvis du skriver om et produkt og får betalt for det uten at noen vet om det: Gratulerer! Du er en sleip jævel, og vil garantert gjøre det bra! Hvis noen finner det ut så sier du sånn hallo, se på meg! Jeg er blond og slank og pen, jeg hakke peiling på hva jeg driver med! Seriøst! Og da vil alle si sånn ja, det er jo sant, unnskyld. Her har du noen flere gratisprodukter.

5.For å lykkes er det viktig å være samfunnskritisk, og helst sint. Veldig sint. Vær så usympatisk som overhodet mulig, men pass på at du av og til tar bilde av deg selv med et kjæledyr, f.eks en katt eller en undulat. Da skjønner folk at du egentlig er en veldig snill person. Alle som har dyr i over en uke uten at de dør må jo nødvendigvis være gode på bunn, ikke sant? Hvis du tjener så lite på bloggen din at du må steke kjæledyret ditt og spise det til middag, ikke skriv om det på bloggen.

DU SOM LESER BLOGGER:

1.Husk at alle som blogger skriver rett fra hjertet, og mener alt de skriver. Hvis de filmer seg selv mens de vifter med puppene og diskuterer med seg selv hva klokken egentlig var når den lange armen til Mikke Mus står på tolv, og den korte på fire, ja da kan du være helt sikker på at vedkommende er mentalt tilbakestående og mest sannsynlig falt ut av sengen og landet med hodet først som barn. At de spiller en rolle er naturligvis helt utelukket.

2.De fleste blogger har et kommentarfelt. Dette har bloggeren gjort tilgjengelig fordi vedkommende ELSKER å få tilbakemeldinger fra nettopp DEG. Dine unike betraktninger om muslimer og orddeling var nøyaktig det vedkommende håpet at du skulle dele når hun la ut bilder av lavkarbofrokosten sin.

3.Hvis bloggen du leser er skrevet av en kjendis, kan du gå ut fra at vedkommende er totalt dust i hodet og du bør fortelle vedkommende dette både i kommentarfeltet og på twitter med jevne mellomrom. Alt kjendiser skriver er utrolig dårlig og kjedelig, men samfunnsbevisst som du er så er du gjerne innom flere ganger om dagen for å sikre at du får med deg alt. Sånne folk må jo passes på. Før du vet ordet av det har de bleket håret eller meldt seg på Skal Vi Danse uten at du har fått det med deg.

4.Hvis bloggen du leser er skrevet av en som IKKE er kjendis, så kan du gå ut fra at vedkommende har ETT ønske her i verden, nemlig å BLI kjendis. Han er som en digital Paradise Hotell-deltager. Slår du opp patetisk på wikipedia, så er det bilde av en eller annen nobody som blogger. Nei vent, det er bilde av en som KOMMENTERER innlegget til en nobody som blogger. Er det ikke.. næmmen. Det er jo deg!4 kommentarer:

 1. Jeg leser dette innlegget med ironisk distanse. Lol.

  SvarSlett
 2. Det høres ut som riktig avstand. :)

  SvarSlett
 3. Jeg takker for muligheten til å være tungt patetisk (og en dråpe arrogant), men heldigvis også viktig, samfunnskritisk kommentator: Orddelingsfeil er å dele ordet på feil sted på slutten av en linje (å plassere bindestreken feil), mens det å skrive "kjendis fest" er en særskrivingsfeil. O glede!

  SvarSlett
 4. Even: Så det du forsøker å si er at mange av de som går rundt og klager på orddelingfeil, klager egentlig på særskrivningsfeil? Det må jeg si. Lærer noe nytt hver dag!

  SvarSlett

Søk i bloggen