søndag 15. januar 2012

Siste: Plumbo saksøker Plumbo

Bandet Plumbo forsikrer alle fans om at de ikke har noe mot negre..eh, mokkamenn. Altså..


Etter fadesen under Spellemannsprisen, går produsenten av avløpsåpneren Plumbo hardt ut mot rockebandet med samme navn. "Vi har sett mye dritt, men vi kan ikke stå og se på at vårt merkenavn trekkes ned i kloakken på denne måten, dette ender i retten," sier en talsmann for Plumbo i en kort kommentar. 

Han sier videre at han ønsker å forsikre alle sine kunder om at de tar sterk avstand fra rasisme og diskriminering på bakgrunn av hudfarge. "Inni er vi jo tross alt alle brune," spøker han med en dårlig skjult henvisning til det faktum at rengjøringsprodusenten Plumbo strengt tatt er noen møkkamenn de også. "Så du sammenligner altså fargede personer med dritt," spør vi. "Eh, det kom litt feil ut," stammer talsmannen.

Neidaså, det er lett å tråkke i dritten hvis man prater før man tenker, og hvis man er så uheldig at man er på direktesendt TV samtidig kan det jo fort bli litt slitsomt. Plumbo skal etter planen opptre på Melodi Grand Prix, og NRK holder krisemøte for å finne ut hvordan de skal håndtere saken. Prosjektleder for MGP, Stian Malme sier det er for tidlig å si noe om utfallet. Han vil nå analysere teksten til låta "Møkkamenn", da det ryktes at den egentlig handler om homofile. "MGP er en viktig tilstelning i homofile kretser, og hvis det viser seg at Plumbo ikke bare er rasister men homofobe i tillegg, ja da tror jeg vi har et problem," sier Malme.

Relaterte artikler: "Vanskelig å si om det betyr noe for vår merkevare" (db.no) Klipp fra opptrinnet (vg)


8 kommentarer:

 1. Skjønner ikke helt hvor du har fått dette fra, ta og les linken du referer til en gang til og se om du kan ha sitert produsenten av plumbo "litt" feil kanskje : Relaterte artikler: "Vanskelig å si om det betyr noe for vår merkevare"

  SvarSlett
 2. Hei Anonym,

  Takk for tilbakemeldingen! Hvis du leser noen flere innlegg her, vil du nok se at jeg legger noe tyngre vekt på satire enn fakta.

  SvarSlett
 3. Hvordan kan noen tro at "Møkkamann" er et slag mot homofile?

  "Han er på leit etter kjerringa si"

  Finner ingen undertoner jeg...

  SvarSlett
 4. Nå skal jeg slutte å rense avløpene mine med Plumbo! hahaha... For en gjeng med fjols vi nordmenn er!

  SvarSlett
 5. Nest siste anonym: Homofile har gjerne en kjerring (eller "bitch" om du vil) i forholdet sitt, og "møkkamann" taler vel for seg selv. Veldig suspekt sang.

  SvarSlett
 6. Til Thorbjørn fra "nest siste anonym".

  DumDum Boys har en sang som heter "møkkamann". Da må isåfall den også granskes.

  Oslo-losen må iallefall granskes:

  «Når det gjelder antrekket så har de på seg såkalte snerkeplagg. Det er stivna snerk ifra kakaofabrikken, som de da smørte på seg med no børster som var nasahåret til han jøden som eide fabrikken. Derav navnet 'Møkkamann'!»

  Harald Eia må granskes for antisemittisme...

  SvarSlett
 7. Siste anonym: Høres fornuftig ut. Alternativt kan du granske noen innlegg på denne bloggen, og så fundere litt på hvor alvorlig jeg mener det jeg skriver. :)

  SvarSlett
 8. Hehe :) Jeg tok den jeg.. :) Ikke greit å være Plumbo.. Det er hardt arbeid å renske opp ;)

  SvarSlett

Søk i bloggen