lørdag 26. mai 2012

Tåkeprat fra Ammetåkedalen

Pappa tar bilde av meg hele tiden. Håper han ikke har tenkt å legge det ut på Internett.
Tiden flyr, nå har vi allerede vært på seksukers kontroll med småtten. Legestanden er ikke så veldig avansert når det kommer til å sjekke helsetilstanden til babyer. "Han legger på seg sier du? Så bra, hvis vekten øker så er barnet helt friskt! Hæ, har han elleve tær sier du? Tøys, se her på vekten! Helt frisk!" 

Eneste forskjellen på nå og for 1000 år siden, er at nå har de funnet opp digitalvekten, så de slipper å finne ut hvor mye ungen veier ved å sammenligne babyen med kilospakker med sukker. "Han var 50cm lang og veide 4 pakker sukker," stod det i fødselsannonsene på den tiden.

Jammen Thorbjørn, hvordan kan de fylle opp kilospakker med sukker hvis de ikke hadde vekter, tenker dere kanskje nå. Det sier seg jo selv, de bare sammenlignet med en pakke med sukker de allerede hadde pakket. Når pakken veide like mye som ..øh, den andre pakken, ja da hadde de en kilo med sukker! De var ikke tapt bak en kampestein i steinalderen heller. Men Thorbjørn, det er mye lenger enn tusen år siden steinalderen, tenker dere kanskje nå. Vel, dere burde kanskje ikke tenke så mye, tenker jeg da.

Ellers er det artig hvordan man får et litt annet forhold til hygiene etter at man har fått barn. Akkurat nå sitter jeg her og taster i vei med minst én finger som har vært oppi rompa til sønnen min. Har jeg vasket hendene i mellomtiden? Hm, det er jeg for trøtt til å huske. Ikke spør så vanskelig!

Apropos 1000, det er omtrent 1000 grader varmt både ute og inne, så at jeg i det hele tatt har blogget så langt som dette er et lite under. Nå skal jeg gå og grille babyen og legge pølser i lomper. Snakkes!

Foto: Thorbjørn1 kommentar:

  1. Masse grader her også, og jeg orker ikke tenke på å tenke på kiloer med sukker engang. :-O

    SvarSlett

Søk i bloggen