fredag 29. juni 2012

Nyheter? Jeg har noen fra april?

En blogger som ikke har sovet på 76 dager og 18 timer,
men til gjengjeld har skiftet nesten 1000 bleier.


Det er noe dritt å ha ansvaret for en nyhetsblogg når man har sluttet å lese eller se på nyheter. Hver gang jeg setter meg ned for å lese litt om alt det viktige som har skjedd her i verden, så er det et eller annet familiemedlem som har bæsja på seg eller mista smokken sin eller falt på gulvet og rullet under sofaen og fått en hybelkanin i nesa.

Jeg mener det, først i går fikk jeg vite at Tone Damli var forlovet, og jeg bare WHAAAT?! Det neste er vel at NSB er i rute, og har sluttet å kjøre buss for buss for buss for tog mellom Drammen og Oslo. Ikke at jeg bryr meg om akkurat dét da, jeg har ikke vært i Drammen siden 2004, da jeg forsøkte å få rånebilen min godkjent fordi jeg hadde hørt at de var litt greie på biltilsynet der borte. Det var de ikke.

Men det jeg skulle si da, var atte.. atteeeee... *se tomt ut i lufta i tre minutter*

Neidaså, tideligere i uken så sendte jeg kona og småtten på flyet til Bergen. Du kan tro jeg godtet meg når jeg satt her og tenkte på et fly stappfullt av irriterte bergensere som måtte høre på den skrikhalsen (ja, for ikke å snakke om babyen) i tre kvarter!

Så nå sitter jeg her alene da. Og drikker vin. Og ser på TV. Og klør hunden bak øret. Savner kona veldig. Hva var det hun het igjen da.. Hm..  ja, savner selvsagt ungen hennes også. Altså, den er jo min også da. Sier hun hvertfall. Den har jo samme etternavn som meg, så da stemmer det antagelig.

Neeeida. Gøy å være pappa. Og jeg lover å blogge om noe veldig hett nytt så fort jeg får tid til å lese en avis, sånn i 2013 eller deromkring.


EDIT: Fikk en SMS av kona nå, hun tror ikke jeg rekker å lese avisen  før 2014.
4 kommentarer:

 1. Jeg syns du skal drite i å lese noe som helst av nyheter og heller fortelle oss alle om din nye fantastiske tilværelse jeg:)
  For jeg får nemlig mere info av deg enn av kona di, for hun tar jo ALDRI TELEFONEN LENGER!!! (gjett hvem dette er)

  Tjolahopphei!


  Forresten, dere har det vakreste barnet i hele verden!

  SvarSlett
 2. Snart blir du fordypet i barnelitteratur, så koselig atte!
  Og så blir dette til en barnebokblogg?

  SvarSlett
 3. Hm, det har jeg ikke tenkt på før - men barnebøker er nok kilde til mye bra bloggmateriale ja! :)

  SvarSlett

Søk i bloggen