Om bloggen

Kaldt på badet vinterstid...

Endelig en blogg uten klær!

Innleggene i denne bloggen er primært inspirert av min subjektive reaksjon på aktuelle nyheter i tabloidpressen, men digresjoner til mer eller mindre relaterte temaer er sjelden langt unna. Jeg sjekker naturligvis (nesten) alltid bakgrunn og kildehenvisninger nøye før jeg omtaler et tema. Innleggene er ofte morsomme, av og til alvorlige.

Er det noe mål og mening bak denne bloggen? Vel, jeg er nok primært her for å underholde, av og til kombinert med å provosere deg til å tenke litt selv. Mine observasjoner er ofte satt såpass hardt på spissen at leserens reaksjon gjerne er noe sånt som "Nei vet du hva, det er jeg IKKE enig i." Dermed har jeg plutselig fremprovosert et standpunkt hos lesere som ikke nødvendigvis hadde tatt et standpunkt fra før. Og det er viktig. Tror jeg.

Jeg setter naturligvis pris på tilbakemelding på det jeg skriver,  så bruk kommentarfeltet under hvert innlegg, eller "Din reaksjon"-knappene. Trykk også gjerne på "liker" knappen for å dele innlegget med dine Fjesbokvenner.

NB: Hvis du ikke skjønner hva et innlegg handler om, vil du alltid finne henvisning til hvilke nyhetssaker jeg refererer til nederst i bloggen. Det kan også være et tegn på at du bør følge litt mer med i nyhetsbildet. ;)

Kontakt: 
Epost: thorbjorn@dagensbeste.com
Du kan også følge bloggen på Twitter eller Facebook

Tidligere hadde jeg også adressen min på denne siden, men det kom så mye brukte truser fra mine kvinnelige fans, så jeg valgte å fjerne det. Skapet er fullt. Noen vil sikkert mene at det ville blitt bedre plass hvis jeg kom ut av det, men folk mener jo så mye rart.

Klemz,
Thorbjørn

Vil du linke til bloggen kan du eksempelvis bruke følgende banner:

(275x90)
Creative Commons-lisens

Dagens Beste Nyheter (www.dagensbeste.com)


6 kommentarer:

 1. :( og jeg som allerede har lagt trusen min i en norgespakke..

  SvarSlett
 2. Hmmmm.. En norgespakke av den aller minste typen da håper jeg? :-O

  :)

  SvarSlett
 3. Fett Thorbjørn:-) Du skriver så bra, denne bloggen skal jeg bare få med meg:-)))
  Heidi

  SvarSlett
 4. Takk for det Heidi, hyggelig om du følger med videre! :)

  SvarSlett

Søk i bloggen